Milyonların kabusu artık son buluyor! Whatsapp’tan devrim niteliğinde yenilik!

Uzun yıllardır herkesin şikayetçi olduğu sorun artık çözüme kavuşuyor! Whatsapp’tan devrim niteliğinde yenilik geldi, işte detaylar…

Milyonların kabusu artık son buluyor! Whatsapp’tan devrim niteliğinde yenilik!

Tüm dünyada en popüler online mesajlaşma uygulaması olan Whatsapp, yıllardır çözülemeyen bir soruna daha çözüm buluyor. Bu özellik sayesinde herkes artık rahat bir nefes alabilecek ve bütün sorunlar çözümüne kavuşmuş olacak! İşte konu hakkında merak edilen tüm detaylar…

Uzun yıllardır en popüler uygulama olan Whatsapp artık kullanıcısının en rahatsız olduğu soruna bir çözüm buldu. Şu an test aşamasında olan güncellemenin gerekli hazırlıklar tamamlanmasının ardından en kısa sürede uygulamaya yükleneceği düşünülüyor.

BAŞKA YÖNTEM ARAMAYA GEREK YOK

Whatsapp’tan birine fotoğraf göndermek ölüm gibi bir şeydi. En yüksek kalitede olan fotoğrafın bile çözünürlüğü oldukça bozuluyordu. Whatsapp bu soruna çözüm buldu!

seg.png

GELİŞMELER DEVAM EDİYOR

Android için WhatsApp beta güncellemesi 2.23.2.11 sayesinde WHatsapp’ın; yıllardır kullanıcılarının beklediği fotoğrafları orijinal kalitede yollayabilmek için üzerinde çalıştığı ortaya çıktı! Whatsapp fotoğraf gönderilmeden önceki ekrana yeni bir ayar segmenti eklemeyi planlıyor. Bu sayede fotoğrafın kalitesi istenilen şekilde ayarlanabilecek.