Netflix faturasındaki fiyatı görenler şaşırmasın! Artık şifre paylaşmak da faturaya yansıyacak!

Dünyanın en popüler dizi ve film platformu Netflix’ten yeni bir gelişme! Artık başkasıyla şifresini paylaşan çok daha fazla fatura ödemek zorunda kalacak!

Netflix faturasındaki fiyatı görenler şaşırmasın! Artık şifre paylaşmak da faturaya yansıyacak!

Teknolojinin gelişmesi ve ilerlemesi pek çok sektörde yeniliklere yol açtı. Dizi ve filmler artık televizyondan çok dijital ortamda izlemeye başladı. Bu platformlardan en yaygın da Netflix. Netflix platformu, her ay belli bir abonelik ücreti karşılığında sizlere sayısız film ve dizi sunmaktadır. Ancak açıklanan yeni bilgiye göre Netflix yöneticileri tarafından yeni bir kural alındı. İste haberin detayları…

Tüm dünyada en popüler dizi ve film platformlarından biri olan Netflix yeni özellikleri bünyesine katmaya devam ediyor. Bu çerçevede yeni bir kural da şifresini başkalarıyla paylaşan kişiler için geldi. Peki Netflix Türkiye’de şifresini başkalarıyla paylaşanlar için nasıl bir kural uygulayacak?

misir.png

ŞİFRE PAYLAŞANLARA KATI KURAL

Amerika’nın dijital içerik platformu olan Netflix şu ana kadar abonelik paylaşımları ile alakalı kullanıcıları pek çok kez uyararak açıklamalarda bulunmuştu. Konuyla alakalı pek çok yöntem deneyen platform yeni bir deneme ile gündemde. Amerika’da şu an deneme aşamasında olan yeni kurala göre Netflix aboneleri şifrelerini her paylaştığında 3 dolar ek ücret ödemek zorunda kalacak. Mesela kendisi dışında aboneliğini üç kişiyle paylaşan bir kullanıcı Netflix ücretlerini ek olarak 9 dolar fazla ödemek zorunda kalacak.