Spotify ücretlerine zam geldi! Güncel Spotify abonelik ücretleri

Spotify’de abonelik ücretleri arttı. Online müzik dinleme platformu olan Spotify’de abonelik ücretleri zamlandı. Zammın ardından yeni fiyatlar merak konusu olurken güncel fiyat listesi araştırılmaya başlandı.

Spotify ücretlerine zam geldi! Güncel Spotify abonelik ücretleri

Online müzik dinleme platformu Spotify abonelik ücretlerine zam geldi. Dünya genelinde en çok kullanılan müzik dinleme platformu olan Spotify’deki abonelik zammının ardından güncel fiyatlar merak konusu oldu. Zamlı fiyat listesi paylaşıldı. Türkiye dahil birçok pazarda fiyatlarında artış olan müzik dinleme platformunda yeni fiyatlar belli oldu. İşte güncel Spotify abonelik ücretleri…

ABONELİK ÜCRETLERİNE ZAM GELDİ

Dünya genelinde en çok kullanılan online müzik dinleme platformu Spotify, Türkiye dahil olmak üzere birçok pazarda fiyat artışına gitti. Türkiye’de de abonelik fiyatlarına zam yapan Spotify, güncel fiyat listesini duyurdu. Gelen zammın ardından Spotify yeni abonelik ücretleri merak edildi.

SPOTIFY YENİ ABONELİK ÜCRETLERİ

Gelen zammın ardından Spotify yeni abonelik ücretleri araştırılıyor.

Spotify güncel abonelik ücretleri şöyle:

- Bireysel: 39,99 TL

- Duo: 54,99 TL

- Aile: 64,99 TL

- Öğrenci: 21,99 TL

spotify-ucretlerine-zam-geldi-guncel-spotify-abonelik-ucretleri.jpg

ÖĞRENCİ PAKETİ 21,99 TL’YE YÜKSELDİ

Spotify’deki zammın ardından tüm paketlerde fiyat arttı. Zam sonrasında bireysel abonelik ücreti 29,99 TL’den 39,99 TL’ye yükselirken Duo paketi ise 39,99 TL’den 54,99 TL’ye çıktı. 49,99 TL olan aile paketi ise zammın ardından 64,99 TL’ye yükseldi. Zam haberinin ardından en çok merak edilen öğrenci paketinin fiyatı da güncellendi. Spotify öğrenci paketi ise 14,99 TL’den 21,99 TL’ye çıktı.