Teknofest Ankara Etimesgut Havalimanı yol tarifi

30 Ağustos günü büyük bir törenle başlayacak olan Teknofest ile ilgili tüm merak edilenler ve yol tarifi araştırılıyor. Etkinlik, Ankara’da Etimesgut Havalimanı’nda düzenlenecek. Büyük buluşma 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda yaşanacak.

Teknofest Ankara Etimesgut Havalimanı yol tarifi

Teknofest Ankara tarihleri belli oldu. 30 Ağustos coşkusunun yaşanacağı gün başlayacak olan Teknofest ile ilgili tüm detaylar ve Teknofest’e gidiş için yol tarifleri, adres bilgileri araştırılıyor. 3 Eylül’e kadar sürecek olan TEKNOFEST Ankara için tüm hazırlıklar hız kesmeden devam ediyor. Ankaralılar ve Teknofest’e gitmek isteyen tüm vatandaşlar Ankara Etimesgut Havalimanı’na nasıl gidileceğini ve yol tarifini yoğun bir şekilde araştırıyor. Peki, Teknofest Ankara nasıl gidilir? Teknofest Ankara’da nerede ne zaman 2023? Ankara Etimesgut Havalimanı nerede? İşte tüm merak edilenler…

TEKNOFEST ANKARA TARİHLERİ AÇIKLANDI

Ankara’da TEKNOFEST rüzgarı esecek. 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunın yaşanacağı gün başlayacak olan Teknofest tarihleri belli oldu. 30 Ağustos-3 Eylül 2023 tarihleri arasında düzenlenecek olan Teknofest, Ankara Etimesgut Havalimanı’nda. Teknofest Ankara için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Ankara’da düzenlenecek olan Teknofest etkinliği kapsamında SOLTÜRK Akrobasi Timleri, Türk Yıldızları, AKINCI, HÜRKUŞ ve ATAK Helikopteri gibi yerli ve milli imkanlarla geliştirilmiş olan hava araçlarının gösterileri olacak. Başkentte düzenlenecek olan TEKNOFEST etkinliğine katılmak isteyen vatandaşlar yol tarifini ve Teknofest etkinlik adresini araştırmaya başladı.

teknofest-ankara-etimesgut-havalimani-yol-tarifi.jpg

TEKNOFEST ETKİNLİĞİNE GİRİŞ ÜCRETLİ Mİ?

2023 Ankara Teknofest etkinliğine girişler ücretsizdir. Festival alanını ziyaret eden vatandaşlar çeşitli teknolojileri ve simülasyon deneyim alanlarını deneyimleyecek ve son çıkan teknolojiler hakkında detaylı bilgi sahibi olabilecekler. Teknofest etkinliği için bilet almak isteyenler https://www.teknofest.org/tr adresinden bilet işlemlerini gerçekleştirebilirler. Biletlerinizi ücretsiz ve isme özel şekilde alabilirsiniz.

teknofest-ankara-etimesgut-havalimani-yol-tarifi-001.jpg

TEKNOFEST ANARA ETİMESGUT HAVALİMANI YOL TARİFİ NASIL GİDİLİR?

TEKNOFEST etkinliğine katılmak isteyen vatandaşlar etkinliğin düzenleneceği Ankara Etimesgut Havalimanı’na gitmek için Başkentray’ı tercih edebilirler. Başkentray’la ‘Hava Durağı’ istasyonunda inerek hemen ardından kısa mesafe bir yürüyüşle festival alanına ulaşabilirler. Ankara Ulus’tan festival alanına gitmek isteyen vatandaşlar ise 527-563-505-520-523-533-536-514-515 numaralı EGO otobüslerini kullanabilirler. Ankara Kızılay’dan etkinlik alanına ulaşım sağlayacak olan vatandaşlar ise ilk olarak Metro daha sonra Başkentray’a aktarma yapabilirler. Yine AŞTİ ve dolmuş ile de etkinlik alanına ulaşım sağlanabilmektedir. AŞTİ Otogarı’ndan kalkan Etimesgut dolmuşları ile etkinlik alanına rahat ve kolay bir ulaşım sağlanabilir. Aynı zamanda Kızılay Metrosu’ndan Batıkent Metrosu’na ardından da Eryaman 5. Etap durağına aktarma yaparak da ulaşım sağlanabilir.