Trendyol 29 Ekim hediyesi doğru mu? Trendyol 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı hediyesi gerçek mi?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı yaklaşırken Cumhuriyetimizin 100. Yıl coşkusunun heyecanı da devam ediyor. Cumhuriyet Bayramı’na kısa bir süre kalırken Trendyol’un 29 Ekim’e özel bir hediye verip vermediğine dair yoğun bir araştırma var.

Trendyol 29 Ekim hediyesi doğru mu? Trendyol 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı hediyesi gerçek mi?

Trendyol, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel bir hediye veriyor mu, Trendyol 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı hediyesi gerçek mi, doğru mu gibi araştırmalar arama motorlarında yoğunlaştı. Son günlerin en çok araştırılan bu sorusuna yanıt aranıyor. Peki, Trendyol 29 Ekim hediyesi doğru mu? Trendyol Cumhuriyet Bayramı hediyesi gerçek mi? Trendyol 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı hediyesi gerçekten var mı, yok mu? İşte herkesin merak ettiği o soru ve tüm detaylar…

TRENDYOL 29 EKİM HEDİYESİ VERİYOR İDDİASI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na kısa bir süre kaldı. Cumhuriyet Bayramı coşkusu için geri sayım sürerken bu yıl Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutlayacağımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda tüm yurtta yine büyük bir coşku hakim olacak. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı yaklaşırken Trendyol’un Cumhuriyet Bayramı’na özel bir hediye vereceğine dair iddialar gündeme geldi. Bu ve buna benzer iddialar kısa sürede sosyal medyada gündem olurken konuyla ilgili araştırmalar da yoğunlaştı. 29 Ekim’e özel hediye iddialarını görenler bunun gerçeği yansıtıp yansıtmadığını araştırıyor.

TRENDYOL CUMHURİYET BAYRAMI HEDİYESİ DOĞRU MU?

Trendyol’un 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel bir hediye vereceğine dair iddialar gündemdeki yerini koruyor. Söz konusu iddia kısa sürede gündemde geniş bir yer bulurken arama motorları da bu iddianın gerçeği yansıtıp yansıtmadığına dair sorularla dolup taştı. Öte yandan bilindiği gibi ‘Trendyol Cumhuriyet Bayramı Özel Hediyesi’, ‘Trendyol 100. Yıl Hediyesi’, ‘Trendyol 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Hediyesi’ gibi bu ve buna benzer isimlerle gönderilen mesajlar dolandırıcılar tarafından düzenlenebilmektedir. Trendyol’dan Cumhuriyet Bayramı hediyesine dair yapılan resmi bir bilgilendirme bulunmamaktadır. Trendyol’un Cumhuriyet Bayramı veya herhangi bir özel gün vesilesiyle hediye dağıtımı uygulaması bulunmamaktadır. Trendyol’dan resmi bir açıklama veya bilgilendirme gelmediği sürece telefonunuza gönderilen bu tür mesajlara itibar etmeyin ve herhangi bir kişisel bilgi, şifre veya banka bilginizi paylaşmayınız.