Twitter şirketinin eşyaları satışa çıktı, Elon Musk çaresiz!

Twitter’ın son günlerde çalışanlarını işten çıkarmasıyla birlikte şirketin genel merkezindeki eşyalarında satışa çıkarıldığı iddiaları ortaya çıktı.

Twitter şirketinin eşyaları satışa çıktı, Elon Musk çaresiz!

Twitter’ı Elon Musk’ın satın almasının ardından şirket, ciddi anlamda küçülmeyi tercih etti. Buna ek olarak Twitter uygulamasında da çok fazla değişiklik oldu. Fakat Son haber daha da ilginç. Twitter’ın merkez binasında birçok eşyanın açık arttırma usulü ile satışı yapıldığı söyleniyor.

Twitter’ın eşyaları satışta

Elon Musk, geçen aylarda çalışanlarına bir mail gönderdi. Gönderdiği mailde Twitter’ın yeni bir döneme girdiğinden ve geleceğinden bahsetti. Ayrıca, “Yeni Twitter’ın parçası olmak istiyorsanız, lütfen aşağıdaki ‘evet’i tıklayınız.” diye ekledi.

Evet seçeneğini tıklayan çalışanların ise “Yüksek yoğunlukta saatlerce çalışmak” yazısıyla karşılaştıkları belirtildi. Hayır seçeneğini seçenler Twitter ile yollarını ayırdı. Bundan sonra ise Twitter genel merkezinde çalışanların sayısı bir hayli düştü, ekstra işten çıkarmalarda yapıldı.

Twitter Blue yıllık ödeme fiyatı ne kadar?

resized-25ec4-ff7ee314musk.jpg

Yeni bilgilerle birlikte genel merkezde bir yapılanma gerçekleştiği, ihtiyaç dışındaki eşyaların satılacağı söylendi. Açık arttırmayla satışa konan eşyalar hızlı biçimde satıldı. Bilgisayar, mutfak aleti, ofis koltuğu, Twitter logolu projektör ve heykel gibi ürünler satıldı.

Satılan logolu heykelin ise 100 bin dolar gibi bir fiyata satıldığı söyleniyor. Açık arttırma sonuçları kamuoyuna açıklanmadı. Söylenenlerden birisi de @ logosu olan ekicinin 15 bin dolara satıldığı yönünde. Ayrıca geçtiğimiz günlerde Elon Musk’un ofiste bazı yerleri uyku alanı olarak planladığı öğrenildi ve ofisin bazı yerlerinde çamaşır makinesi konduğu da iddia ediliyor.