Twitter’ın kuş heykeli satışta!

Elon Musk Twitter’ı 44 milyar dolara satın almasının ardından olayların ardı arkası kesilmedi. Şimdi de kuş heykeli satışta.

Twitter’ın kuş heykeli satışta!

Elon Musk uzun süre yaşadığı Twitter’ı satın alma döneminin ardından 44 milyar odlara satın aldı ve ardından sansasyonel olaylar peşini bırakmadı. Şimdilerde ise San Francisco’da yer alan ofisteki malzemeler açık artırmayla satışa çıkarılacak.

Elon Musk Twiiter’ı satın alma işlemini gerçekleştirdikten sonra elinde tuvalet lavabosuyla şirkete girmişti, şirketin baştaki avukatları olmak üzere pek çok işçiyle Twitter üzerinden paylaşım yaparak adından söz ettirmiş en son da; Tw,tter üzerinde başlattığı bir anket ile şirketi bırakıp bırakmaması gerektiği konusunu Twitter kullanıcılarının insiyatifine bırakmıştı.

ŞİRKETİN SİMGESİ SATIŞTA

Tüm bu olayların ardından Musk, şirketin ilk kurulduğu günden bu yana Twitter’ın simgesi haline gelmiş olan kuşun heykelini açık arttırmayla satışa çıkardı. Ünlü milyarder sadece heykelle kalmayarak şirketin San Fransisco’da yer alan ofisteki birçok eşyayı da satışa sunuyor.

.png

Kuş heykeline verilen güncel rakam şu an 11 bin dolar ve teklif vermek isteyenlerin 24 saatten az süreleri var. Şirkette bulunan @ şeklindeki çiçekliğe (2 metrelik bitki saksısı) 4 bin 300 dolar fiyat verildi.

TARİHE GEÇTİ

Twitter’ın Ceo’su en fazla para kaybeden milyarder olarak tarihe adını altın harflerle yazdırdı.