Üniversitelilere vergisiz telefon son durum

Seçim döneminde gündeme gelen ve son günlerin gündem konusu olmaya devam eden üniversiteli gençlere vergisiz telefon uygulaması ile ilgili merak edilenler araştırılıyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan Kabine toplantısının ardından konu tekrar gündemde.

Üniversitelilere vergisiz telefon son durum

2023 Genel Seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gençlere yönelik seçim vaadi olarak açıklanan üniversite öğrencilerine vergisiz telefon uygulaması ile ilgili merak edilen tüm detaylar araştırılıyor. 5 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilen Kabine toplantısının ardından bir kez daha gündeme gelen konuyla ilgili araştırmalar sürüyor. Vergisiz telefon ve bilgisayar uygulamasının ne zaman hayata geçeceğini merak eden gençler ayrıca başvuru detaylarını da merakla bekliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuyla ilgili tüm detayları bir sonraki Kabine toplantısında açıklayacağını söyledi. İşte tüm merak edilenler…

GENÇLERE VERGİSİZ TELEFON SON DURUM

2023 seçimlerinde gençlere yönelik sunulan vaatlerden biri olan vergisiz cep telefonu ve bilgisayar satışı ile ilgili son durum merakla takip ediliyor. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Kabine toplantısında bu konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapıldı mı, vergisiz telefon uygulaması ile ilgili detaylar açıklandı mı merak ediliyor. Milyonlarca gencin merakla beklediği uygulama ile ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da önemli açıklamalar geldi. 5 Eylül tarihinde gerçekleştirilen Kabine toplantısının ardından açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Yükseköğretimde okuyan öğrencilerimize taahhüdümüz olan 10 GB internet ve cep telefonu desteği konusunu değerlendirdik. İnşallah bir sonraki toplantımızda her iki konuyla ilgili detayları gençlerimizle paylaşacağız.’ ifadelerini kullandı.

universitelilere-vergisiz-telefon-son-durum.jpg

VERGİSİZ TELEFON BAŞVURULARI BAŞLADI MI?

Öğrencilere vergisiz telefon başvuruları henüz başlamadı. Üniversite öğrencilerinin yararlanabileceği vergisiz telefon uygulaması ile ilgili detaylar henüz net olarak açıklanmadı. Başvuru şartları, başvuru detayları ve vergisiz telefon uygulaması ile ilgili tüm detayların önümüzdeki haftalarda gerçekleştirilecek olan Kabine toplantısının ardından bizzat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanması bekleniyor.