WhatsApp 2023’te getireceği yeni özellik ile fark yaratacak! 15 dakika içinde düzenleyebileceksiniz

Dünyaca ünlü mesajlaşma uygulaması WhatsApp 2023’e bomba gibi bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Kullanıcılarına daha iyi hitap edebilmek için her zaman yenilikçi olan WhatsApp’ın yeni özelliği yine kullanıcıları memnun edecek.

WhatsApp 2023’te getireceği yeni özellik ile fark yaratacak! 15 dakika içinde düzenleyebileceksiniz

2022 yılında yaptığı güncellemelerle çok sayıda yeni özelliği kullanıcılarının ayağına getiren WhatsApp’ın 2023 yılı için hazırlıkları da tamamlanmak üzere. 2023 yılına bomba gibi bir giriş yapmaya hazırlanan ve yeni güncellemeleri ile yine kullanıcılarına en iyi hizmeti sunmayı amaçlayan WhatsApp’ın yeni düzenlemesi herkesi çok memnun edecek. WhatsApp, mesaj düzenleme özelliği ile yeni yılda fark yaratmaya hazırlanıyor. İşte WhatsApp’ın yeni düzenlemesi ile ilgili tüm detaylar…

YENİ YIL YEPYENİ GÜNCELLEMELER GETİRECEK

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp’ın yeni özellikleri yeni yıla damgasını vuracak. Her zaman yenilikçi olan ve en iyisini isteyen WhatsApp’ın yeni özelliği de kullanıcıların çok işine yarayacak. WhatsApp, 2022 yılında güncellemeleri ile her zaman en iyiye ulaşmayı hedefleyen bir uygulama oldu. Dünya genelinde kullanılan bu uygulamanın her zaman en iyiye ve en yeniye hedefi kapsamında 2023 yılında da WhatsApp kullanıcılarını yepyeni güncellemeler bekliyor. Mesaj düzenleme özelliği üzerinde çalışan WhatsApp, yeni yılda bu yeni özelliği kullanıcılarıyla buluşturmaya hazırlanıyor.

15 DAKİKA İÇİNDE MESAJ DÜZENLEME

Bir süredir kullanıcılardan gelen talepler hep mesaj düzenleme üzerineydi. Mesaj düzenleme özelliği için gelen yoğun talepler üzerinde duran WhatsApp, bu özellik üzerinde çalışmaya başladı. Herkesin çok istediği ve heyecanla beklediği bu özelliğin 2023 yılında gelmesi bekleniyor. WhatsApp’a gelecek bu yeni özellikle beraber artık kullanıcılar mesajlarını gönderdikten 15 dakika içinde düzenleyebilecek. Öte yandan 2023 yılında WhatsApp'a gelecek diğer yeni özellikler arasında 'Görüntülü aramalarda resim içinde resim (PIP)' özelliği ile 'Sesli durum güncellemesi' olduğu da konuşuluyor. Belirtilen bu yeni özelliklerin kullanıcılara sunulacağı tarih ise henüz bilinmiyor.