Whatsapp adeta yeniden doğuyor! Yeniliklerin arasına ir yensi daha eklendi!

Whatsapp son zamanlarda yen özelliklerle gündeme gelmeye devam ederken, bunların arasına bir yenisini daha ekledi!

Whatsapp adeta yeniden doğuyor! Yeniliklerin arasına ir yensi daha eklendi!

Whatsapp uzun yıllardır kullanıcılarının sorunu haline gelen pek çok özellikte yeni güncellemelere giderken bunların arasına bir yenisi daha eklendi! Bunu duyanlar göbek atacak! İşte Whatsapp’tan herkesin kurtarıcısı olacak yepyeni özelliği…

Tüm dünyanın en popüler online mesajlaşma uygulaması olan Whatsapp, yıllardır milyonlarca kişinin rahatsızlık duyduğu sorunlara çözüm olabilmek için yeni gelişmelere adım atmaya başladı. Gelinen son noktada oldukça büyük yeniliklere adım atan uygulama son haliyle herkesi oldukça memnun edecek!

caht.png

FOTOĞRAF GÖNDERMEDE GÜNCELLEME

Whatsapp’tan gönderilirken kalitesi ve çözünürlüğü bozulan fotoğraflar için bir adım atan Whatsapp şimdilerde ise yanlış gönderilen fotoğraflar için bir adım attı. Fotoğrafların gönderim aşamasında ön izleme yapmayı hedefleyen yeni özellik ilk önce İOS kullanıcılarına açılacak.

SADECE ÖZEL AMAÇLA KULLANILMIYOR

Whatsapp uygulaması yalnızca özel hayatta değil pek çok kişinin iş hayatında da kullandığı bir platform. Bu nedenle iş ve özel hayatın gizliliği esas alınarak yanlış gönderilen fotoğrafların önüne geçmek esas alınıyor.