Whatsapp’tan çok konuşulacak yenilik! Bu güncelleme çok sevilecek, hemen yükleyin

Whatsapp yeniliklere doymuyor. Kullanıcıların çok seveceği bir güncelleme daha yayınladı. Arama kısa yolu geliyor. Bu özellik çok sevilecek.

Whatsapp’tan çok konuşulacak yenilik! Bu güncelleme çok sevilecek, hemen yükleyin

WhatsApp, kullanıcılarına daha iyi bir deneyim sunabilmek adına yenilik üstüne yenilik yapıyor. Son olarak mesaj ekranını güncelleyen WhatsApp, şimdi de arama özelliğini öne çıkaracak yeni bir güncellemeyi test etmeye başladı. Bu özellik sayesinde kullanıcılar aramasında artık daha çok WhatsApp uygulamasını kullanacak. İşte WhatsApp'ın yeni özelliği ile ilgili merak edilenler…

Dünyanın en çok kullanılan online mesajlaşma uygulamalarından WhatsApp kullanıcılarına daha iyi hizmet verebilmek adına güncelleme yapmaya doymuyor. Her geçen gün yeni özelliklerini kullanıcıları ile buluşturan teknoloji devi Şimdi de arama özelliği üzerinde çalışmaya başladı. Son olarak mesaj ekranını güncelleyen ve kullanıcıların beğenisini toplayan WhatsApp bu defa da arama kısa yolu üzerinde çalışıyor. Özelliğin devreye girmesiyle birlikte WhatsApp kullanıcılara artık mesajlaşma ile birlikte arama özelliğini de daha aktif kullanmaya başlayacak. WhatsApp'ın yeni özelliği ile ilgili merak edilenler haberimizde...

WHATSAPP ARAMA GÜNCELLEMESİ YAPACAK

WhatsApp, Geçtiğimiz günlerde mesaj ekranı ile ilgili önemli bir güncellemeyi kullanıcılarına sunmuştu. WhatsApp'ın bu defa daha yeni bir güncelleme üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Alınan bilgiye göre arama özelliği üzerinde yeni çalışmalar yapan WhatsApp, Android 2.23.2.15 Beta sürümüne yeni özellik ekleyecek. WhatsApp'ın bu güncellemesi ile birlikte kullanıcıları Artık tek bir tuşla arama kısayolu oluşturabilecek.

whsatsapp-guncelleme-2.jpg

KULLANICILAR ARAMA ÖZELLİĞİNİ DAHA AKTİF KULLANACAK

WhatsApp'ın yeni güncellemesi ile birlikte artık aramaksa yolu oluşturulabilecek bu sayede de kullanıcılar mesajlaşma özelliği ile birlikte arama özelliğini de daha aktif bir şekilde kullanmaya başlayacak. Yeni güncellemenin kullanıcılara zaman kazandıracağı ve daha pratik olacağı belirtildi. Akıllı telefonlarda bulunan kısa yol oluşturma özelliği WhatsApp'ın kendi uygulaması içinde başlayacak.

TEST ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Gelen bilgilere göre WhatsApp yeni güncellemesi ile ilgili test çalışmalarına başladı. Bu özellik İnternete erişim sağlanan her yerde kullanılabilecek ve kullanıcılar görüntülü arama yapabilecek. Henüz test aşamasında olan yeni özelliğin ne zaman tam olarak yayınlanacağı ise henüz açıklanmadı.