Uğur Dündar'ın o sözleri kafaları karıştırdı

Metin Akpınar'ın kızı olduğunu mahkeme kararıyla gün yüzüne çıkaran Duygu Nebioğlu, “Ablamın babası da ünlü bir gazeteci” demesinin ardından ortalık karışmıştı.

Uğur Dündar'ın o sözleri kafaları karıştırdı

Dilara'nın ünlü gazeteci Uğur Dündar'ın kızı olduğu iddia edilmişti. Fakat Uğur Dündar bu iddialara 'DNA sonucu bu iddiaları yalanlıyor' diyerek açıklama yapmıştı. Dilara ise, DNA sonucuna itiraz etmişti. Uğur Dündar'ın babalık davasında yeni bir gelişme daha yaşandı. Sözü edilen o gazete küpürü dava dosyasına eklendi.

ugur-dundarin-o-sozleri-kafa-karistirdi.jpg
YENİ DETAYLAR ORTAYA ÇIKMAYA DEVAM EDİYOR

Metin Akpınar'ın öz babası olduğunu DNA sonuçlarıyla kantılayan Duygu Nebioğlu, uzun senelerdir kayıp olan annesini bulmak için Müge Anlı'dan yardım istemişti. Bazı filmlerde figüranlık yaptığı öğrenilen Suphiye Orancı ortaya çıkmazken kızları hakkında her gün yeni iddialar gündem olmaya devam etti. Duygu Nebioğlu, “Ablamın babası da ünlü bir gazeteci” demesi sonrası ortalık yangın yerine dönmüştü. Dilara'nın ünlü gazeteci Uğur Dündar'ın kızı olduğu ileri sürüldü. Fakat Dündar bu iddialara 'DNA sonucu bu iddiaları yalanlıyor' ifadeleriyle cevap verdi. Dilara, DNA sonucuyla oynandığını düşünerek sonuca itiraz etti. DNA testinin usulüne uygun şekilde yeniden yapılması beklenirken davaya dair yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.

ugur-dundarin-o-sozleri-kafa-karistirdi-001.jpg
“ARTIK RAHATSIZ OLUYORUM”
Günaydın'dan Ceyhan Toprak'ın bir haberine göre; Suphiye Orancı hamileyken Uğur Dündar'ın Posta gazetesine 24 Nisan 1985'te verdiği röportajın yer aldığı gazete kupürünün babalık davası dosyasına delil olarak girdi. “Evleneceğim kurtulacağım” başlıklı gazete röportajında “Mazbut bir hayatım var" şeklinde konuşan Uğur Dündar, "Günün birinde bir kadının kucağında çocuğu ile çıkıp (Uğur beni iğfal etti) diyeceğinden korkuyorum" sözleri dikkat çekti. Tanımadığı kadınların sürekli kendisini rahatsız ettiğini röportajında dile getiren Uğur Dündar, "Artık rahatsız oluyorum. Beni rahat bıraksınlar. Benim için evlilik ciddi bir olaydır" ifadelerini kullanmıştı.