Ancelotti'den Arda Güler’e; Tam bir baş belası

Real Madrid'e gittiği günden bu yana gündemden düşmek bilmeyen Arda Güler hocası Carlo Ancelotti'den süre bekliyor.

Ancelotti'den Arda Güler’e; Tam bir baş belası

İspanyol taraftarlar dahi yeteri kadar süre almaması sebebiyle tecrübeli hocaya eleştiride bulunurken Arda ile hocası arasında geçen ilginç diyalog gün yüzüne çıktı. İspanya La Liga'da adım adım şampiyonluğa ilerleyen Real Madrid ligin 33. hafta mücadelesinde Real Sociedad'a konu olmaya hazırlanıyor. Bu karşılaşmanın sonrasında yalnızca 4 gün sonra UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final ilk maçında Bayern Münih'e konuk olacak Madrid ekibinde Carlo Ancelotti'nin, kadroda rotasyon yapması planlanıyor.

ancelottiden-arda-gulere-tam-bir-bas-belasi-001.jpg

TARAFTAR İLK 11’DE GÖRMEK İSTİYOR
Carlo Ancelotti'nin radikal bir rotasyon kararı, kuşkusuz ki gözleri Arda Güler'e çevirecek. Türk futbolseverler ile birlikte Real Madrid taraftarları da 19 yaşındaki futbolcuyu yarın akşam ilk 11'de görmeyi arzuluyor. Diğer yandan Real Sociedad maçına saatler kala, İspanya'da Arda Güler ve Carlo Ancelotti ile ilgili çarpıcı bir haber gün yüzüne çıktı. Defensa Central'in 'Arda Güler, Valdebebas'ta tam bir baş belası!' manşetiyle sunduğu haberde, son idmanda Arda ile hocası arasında geçen ilginç diyalog kayda geçti. "Real Madrid'in yeni antrenmanında bir oyuncu dikkatleri üzerine çekti: Arda Güler.. Oyuncunun performansını gören Carlo Ancelotti hemen harekete geçti. Madrid'in teknik patronu, yaptıkları özel görüşmenin sonrasında genç öğrencisine karşı çok açık sözlü oldu.

ancelottiden-arda-gulere-tam-bir-bas-belasi-002.jpg

"Sezonun son bölümü genellikle daha az düzenli oynayan oyuncuların parlaması ve gelecek sezonlarda daha fazla dakika almayı hak ettiklerini kanıtlamaları için fırsatlar sunar. Bu fırsatı iyi değerlendiren ve özellikle motive olan oyunculardan biri de Arda Güler. Hatta vole ile harika bir gol atarak isiyatifi ele aldı. Arda Güler takım arkadaşları tarafından tebrik edilirken Ancelotti onu daha da motive etmek için genç yıldızın yanına yaklaştı ve şu ifadeleri kullandı: "Bunu gerçekten beğendim Arda!.”