Hülya Avşar mayolu pozlarıyla gençlere adeta meydan okudu

Hem kariyeri hem de özel hayatıyla gündemden düşmek bilmeyen Hülya Avşar yıllara meydan okuyan güzelliğiyle adından söz ettirmeye devam ediyor.

Hülya Avşar  mayolu pozlarıyla gençlere adeta meydan okudu

Sosyal medya hesabını aktif şekilde kullanan Hülya Avşar şimdi ise sosyal medya hesabından cesur pozunu takipçilerinin beğenisine sundu. Sosyal medyada Avşar kızının pozu yorum yağmuruna tutuldu. Güzelliği ve sesi ile adeta sahnelerin tozunu attırmaya devam eden Hülya Avşar son dönemde çıkardığı şarkılarla da sık sık adından söz ettirmeye devam ediyor.

hulya-avsar-mayolu-pozlariyla-genclere-adeta-meydan-okudu.jpg

“KADIN HEP GÜZELDİ”
Youtube'da yaptığı yayınlar ve sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren Avşar kızı, bu defa cesur bir pozunu takipçilerinin beğenisine sundu. Hülya Avşar, 2.8 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından siyah mayo giydiği pozunu yayınladı. Oyuncunun paylaşımı kısa sürede gündem olmayı başardı. Hayranları Avşar kızının pozunu yorum yağmuruna tuttu. Oyuncuya,"Mayo mu giymiş", "Yıllara meydan okuyor", "Kadın hep güzeldi" şeklinde yorumlar yapıldı.

hulya-avsar-mayolu-pozlariyla-genclere-adeta-meydan-okudu-001.jpg

HÜLYA AVŞAR HAKKINDA
Hülya Avşar 10 Ekim 1963 yılında Edremit / Balıkesir'de hayata gözlerini açmıştır. Babası Celal Avşar devlet memuru, annesi Emral Hanım ise hemşirelik yapmıştır. Ardahanlı olan babası Avşar aşiretine mensup bir kişidir. Avşar aşiretinin kökleri Kayseri Pınarbaşı’na uzanmaktadır. Babası Celal Bey, doktor kardeşi vasıtasıyla hemşire Emral Hanımla tanışarak evlenmiştir ve aile Emral Hanımın görev yeri olan Balıkesir’e yerleşmiştir.