Bakan Uraloğlu trenlerde öğretmenlere yüzde 50 indirim olacağını duyurdu

Ulaştırma ve altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, öğretmenler Günü haftası nedeniyle öğretmenlere bir hediye vereceklerini bildirdi. Bakan Uraloğlu öğretmenleri yüzde 50 indirimli tren yolculuğu müjdesini verdi.

Bakan Uraloğlu trenlerde öğretmenlere yüzde 50 indirim olacağını duyurdu

Ulaştırma ve altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Öğretmenler Günü haftası nedeniyle öğretmenlere yeni bir müjde duyurdu. Uraloğlu açıklamasında yıl boyunca öğretmenlere tüm tren seyahatlerinin Normalde %15 indirimli uygulandığını belirtti. 24 30 Kasım tarihleri arası için önemli bir açıklama yapan Uraloğlu, bu tarihler aralığında yüksek hızlı trenler ile ana hat trenlerinde öğretmenlerin %50 indirimli seyahat edebileceğini bildirdi.

TÜM ÖĞRETMENLERİ KAPSIYOR

Öğretmenler Günü hafızası nedeniyle öğretmenlere böyle bir müjde vermek istediklerini belirten bakan Uraloğlu, “Bu uygulamadan Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı veya Bakanlık tarafından onaylanmış her derece ve türdeki resmi ve özel okullarda halen çalışan müdür ve müdür yardımcıları dahil tüm öğretmenler, uygulama ve araştırma merkezleri dahil tüm yükseköğretim kuruluşlarında çalışan öğretim elemanları ve Türk uyruklu olup yabancı ülkelerde çalışan öğretmenler faydalanacak” diye konuştu.