Benzin ve Motorine Büyük Zam Kapıda! O Tarihe Kadar Depoları FULLEYİN

Depoları fullemek için elinizi çabuk tutun. İran İsrail gerilimi sonrası petrol fiyatları fırladı. Benzin ve motorine Okkalı zam gelecek.

Benzin ve Motorine Büyük Zam Kapıda! O Tarihe Kadar Depoları FULLEYİN

İran ve İsrail arasında başlayan gerilimin tırmanması akaryakıt Fiyatlarını da etkiledi. Uluslararası ham petrolün fiyatları rekor üstüne rekor kırarken Türkiye'de akaryakıt fiyatları içinde kötü haber geldi. Ham petrol fiyatlarında yaşanan yükselişle birlikte benzin ve motorine Okkalı zam bekleniyor. Peki akaryakıt fiyatlarına zam ne zaman gelecek? Benzin ve motorin fiyatlarına ne kadar zam gelecek?

Ünlü gazeteci Ekrem Açıkel, İran-İsrail geriliminin petrol fiyatlarını etkilemesiyle benzin ve motorin fiyatlarında önemli zamların beklendiğini dile getirdi. İşte Açıkel'in petrol piyasasındaki son durumu ve gelecek zam tahminleri:

GERİLİM PETROL FİYATLARINI NASIL ETKİLEDİ?

İran ve İsrail arasında yaşanan son gerilim, global petrol fiyatlarını da etkiledi. Brent petrolün fiyatı 91 dolar seviyelerine çıkarken, Türkiye'de de akaryakıt fiyatlarına zam yapılması kaçınılmaz hale geldi.

EKREM AÇIKEL NE DEDİ?

Ekrem Açıkel, yaşanan bu gelişmelerin ardından, benzin ve motorin fiyatlarına gelecek hafta "devasa" bir zam geleceğini belirtti. Açıkel, petrol fiyatlarının artışını doğrudan pompaya yansıyacağını ve bu durumun tüketicileri olumsuz etkileyeceğini vurguladı.

GELECEK HAFTA NE BEKLENİYOR?

Açıkel, "Gelecek hafta kesinlikle akaryakıta zam gelecek" diyerek, bu zamların özellikle benzin ve motorin fiyatlarında hissedileceğini söyledi. Ayrıca, fiyat artışlarının sadece akaryakıtta değil, diğer temel ihtiyaçlarda da görüleceğini öne sürdü.

Sonuç olarak, Ekrem Açıkel'in ifadeleri, yakın zamanda Türkiye'deki akaryakıt tüketicilerini zor bir dönemin beklediğine işaret ediyor. Bu durum, ekonomik olarak daha da geniş yankılar bulacak gibi görünüyor.