Doktor atış poligonunda intihar etti

Diyarbakır'ın merkez Kayapınar ilçesinde atış poligonuna giden bir doktor, atış yaptığı tabanca ile başından vurularak yaşamını yitirdi.

Doktor atış poligonunda intihar etti

Edinilen bilgilere göre, Fırat Mahallesi Urfa Bulvarı üzerinde bulunan bir atış poligonuna gelen bir doktor G.Ö. (33), elindeki tabancı ile atış yapmak istediği sırada başına dayayarak intihar etti.

doktor-atis-poligonunda-intihar-etti.jpg
Olayın 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilmesinin ardından sağlık ve polis ekibi olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaptıkları kontrollerin ardından doktorun hayatını kaybettiğini tespit etti. Cenaze, otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis, olayla ilgili incelemelerini başlattı.

doktor-atis-poligonunda-intihar-etti-002.jpg
SİLAHI BAŞINA DAYAYARAK ATEŞ ETTİ
Diyarbakır'ın merkez Kayapınar ilçesinde atış poligonuna giden doktor, atış yaptığı tabanca ile başından kendini vurarak intihar etti. Alınan bilgilere göre, Fırat Mahallesi Urfa Bulvarı üzerinde bulunan bir atış poligonuna gelen doktor G.Ö. (33), elindeki tabancı ile atış yapmak istediği esnada başına dayayarak ateş etti. Olayın 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilmesinin üzerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaptıkları kontrollerin ardından doktorun hayatını kaybettiğini kaydetti. Cenaze, otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.