Emeklilere Özel 12 Bin TL EK ÖDEME Fırsatı! Hemen Başvuran Alıyor

Emekli maaşını DenizBank’a taşıyana özel kampanya. 12.000 TL’lik ek ödeme hemen yatıyor.

Emeklilere Özel 12 Bin TL EK ÖDEME Fırsatı! Hemen Başvuran Alıyor

4A 4B 4C emeklisi ve hak sahipleri için ek ödeme fırsatları bayram sonrasında da devam ediyor. Yeni ödemenin adresi ise Denizbank oldu. Denizbank tarafından hem emeklilere hem de dul ve yetim aylığı alanlara Cömert promosyon teklifi açıklandı. Emekli maaşını 3 yıllığına DenizBank’a taşıyanlar ek koşulsuz ve karşılıksız tamamen geri ödemesiz ek ödeme alma şansına sahip olacak. Denizbank'ın yepyeni promosyon fırsatlarından yararlanmak isteyenler mobil uygulama üzerinden başvuru yapmaları halinde daha da avantajlı oluyor. İşte DenizBank’ın güncel Emekli promosyonu kampanyası ve başvuru detayları…

Denizbank, emekli maaşını bankalarına taşıyan müşterilerine büyük bir fırsat sunuyor. Emeklilere yönelik başlatılan yeni promosyon kampanyası kapsamında, 12 bin TL'ye varan nakit ödeme imkanı sağlanacak.

PROMOSYON DETAYLARI VE ŞARTLAR

Bu kampanya, emekli vatandaşların maaşlarını Denizbank’a taşımaları durumunda geçerli olacak. Promosyon ödemesi, emekli maaşının tutarına göre değişkenlik gösteriyor. Özellikle maaşı 20 bin TL ve üzerinde olan emekliler için 12 bin TL'lik tam promosyon ödemesi yapılacak.

KOLAY BAŞVURU YÖNTEMLERİ

Emekliler, maaşlarını Denizbank’a taşımak için banka şubelerine gitmelerine gerek kalmadan, MobilDeniz uygulaması veya e-Devlet üzerinden başvuru yapabilirler. Üstelik promosyon bedeli, başvuru sonrası hesaplara peşin olarak yatırılacak.

ÇOKLU MAAŞ ALANLARA ÖZEL AVANTAJLAR

Birden fazla emekli maaşı alanlar için de avantajlar sunuluyor. Bu durumdaki müşteriler için ödenecek promosyon tutarı, maaş tutarlarının toplamına göre hesaplanacak. DenizBank'ın resmi internet sitesini ziyaret ederek ya da şubelere giderek promosyon hesaplaması konusunda daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

18 YAŞ ALTI EMEKLİ MAAŞI ALANLARA ÖZEL KOŞULLAR

18 yaş altında emekli maaşı alanların durumlarına göre de farklılık gösteren promosyon koşulları bulunuyor. Velayet durumuna göre promosyon ödemeleri, veli üzerinden düzenlenecek şekilde tasarlandı.

Denizbank mobil uygulamasından, Denizbank şubelerinden ya da e-devlet aracılığı ile başvuru işlemlerini tamamlayanlara 30 Nisan'a kadar promosyon ödemesi yapılacak. Nisan ayı içinde promosyon başvurusunu yapan emekliler ve hak sahipleri ödemeleri IBAN numarasından hemen alacak.