Emeklilere Promosyon Yağmuru! 35 bin 750 TL EK ÖDEME Verilecek

3 bankadan rekor promosyon! 35 Bin 750 TL’ye kadar yükseldi.

Emeklilere Promosyon Yağmuru! 35 bin 750 TL EK ÖDEME Verilecek

Türkiye'nin önde gelen bankaları, emeklilere özel promosyon ödemelerini artırıyor. İş Bankası ve ING'den yüksek promosyonlar sunulurken, Akbank da eğitim çalışanlarına rekor promosyon ödemesi yapacak.

Bankalarda emekliye yönelik Nisan ayı promosyon ücretlerine yapılan güncellemeler devam ediyor. Hem kamu bankaları, hem de özel bankalar, son derece cömert promosyon fırsatları sunuyor. Özellikle 3 bankada çok cazip teklifler var. İş Bankası, ING ve Akbank, hem çalışanlar için hem de emekliler için rekor promosyon ödemesi yapıyor. İşte en yüksek promosyon veren bankalar…

ING VE İŞ BANKASI'NDAN EMEKLİLERE ÖZEL PROMOSYON ARTIŞI

Türkiye'de emeklilere yönelik promosyon ödemelerinde önemli artışlar yaşanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla, kamu ve özel bankalar emekli müşterilerine daha yüksek promosyonlar sunmaya başladı. Bu doğrultuda, İş Bankası emekli müşterilerine 12 bin TL'ye kadar, ING ise 18 bin TL'ye kadar promosyon ödemesi yapacağını duyurdu.

İŞ BANKASI PROMOSYON DETAYLARI

İş Bankası, emekli maaşını bankalarına taşıyan SGK emeklilerine 12 bin TL'ye kadar nakit promosyon ödemesi yapacak. Kampanya, 28 Mart ile 30 Nisan 2024 tarihleri arasında geçerli olacak. Emekliler, maaşlarını İş Bankası'na taşıyarak bu fırsattan yararlanabilecekler.

ING BANK PROMOSYON OLANAKLARI

ING, emekli müşterilerine toplamda 18 bin TL'ye kadar nakit promosyon sunuyor. Banka, emeklilerin maaşlarını ING'ye taşımaları durumunda, ek nakit promosyonlar ve otomatik fatura talimatları ile ek avantajlar sağlıyor. Bu promosyon, yeni emeklilere ve EYT'den emekli olanlara da açık.

AKBANK'TAN EĞİTİM ÇALIŞANLARINA ÖZEL PROMOSYON

Akbank, Yalova Çınarcık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeline 35 bin 750 TL promosyon ödemesi yapacak. Banka, ihaleyi kazanarak bu rekor promosyonu sunma hakkını elde etti.

Bu promosyonlar, emeklilere ve eğitim sektörü çalışanlarına ekonomik destek sağlamak amacıyla düzenleniyor. Vatandaşlar, banka şubelerinden ya da ilgili internet sitelerinden detaylı bilgi alabilirler.