Emekliye yeni EK ÖDEME paketi! Ek koşulsuz 13 bin 200 lira ödeme

Maaşı ile geçinmekte zorlanan emekliye yeni ek ödeme paketi geldi. ek koşul olmadan 13200 lira ödeme emeklinin IBAN numarasına yatacak.

Emekliye yeni EK ÖDEME paketi! Ek koşulsuz 13 bin 200 lira ödeme

Maaşı ile ay sonunu getirmekte zorlanan emeklilere bankalardan fırsatlar gelmeye devam ediyor. Kamu bankalarının promosyon kampanyalarını güncellemesi sonrası özel bankalarda da Hareketlilik var. Bir çok banka emekliye sunduğu Maaş promosyonu imkanlarında artış yaptı. Milyonlarca emekli de bu ek gelir imkanları ile birlikte rahat bir nefes alma fırsatı yakaladı. Emekliye yeni duyuruyu yapan banka ise Finansbank oldu. Finansbank'ın yeni promosyonu arşa çıkarken ek ödemelerle birlikte Daha da artıyor. İşte Emekliliği bekleyen ek koşulsuz ödemenin detayları…

Emekli maaş promosyonları arasında QNB Finansbank'tan rekor teklif. Emekli maaşını bankaya taşıyanlara 13.200 TL'ye kadar promosyon. Üstelik emekli maaşını taşıyanlar için ek koşul istenmiyor. Sadece 3 yıllık anlaşmayı sağlamanız bu miktarı almak için yeterli oluyor. Finansbank yepyeni emekli promosyon kampanyası ile emekliyi davet ederken ek koşulları yerine getirenlere ise ekstra ödeme yapıyor. Finansbank'ın güncel emekli maaş promosyonu kampanyası ile ilgili yeni detaylar haberimizde…

QNB FİNANSBANK EMEKLİ PROMOSYON MİKTARLARI

Milyonlarca SSK ve Bağkur emeklisi, devam eden maaş promosyon ödemeleri ile ilgili güncel bilgileri araştırıyor. Özellikle QNB Finansbank tarafından sunulan emekli promosyon paketi dikkat çekiyor. İşte bankanın Nisan 2024 itibarıyla emeklilere sunduğu promosyon detayları:

0 - 9.999 TL Maaş Alanlara: Emekliler için 5.000 TL promosyon sunuluyor.

10.000 - 14.999 TL Maaş Alanlara: Bu maaş aralığındaki emeklilere 8.000 TL promosyon teklif ediliyor.

15.000 - 19.999 TL Maaş Alanlara: Bu gruptaki emeklilere 10.000 TL promosyon öneriliyor.

20.000 TL ve Üzeri Maaş Alanlara: En yüksek maaş alan emeklilere 12.000 TL promosyon veriliyor.

Banka ayrıca, CardFinans Emekli kredi kartı ile yapılan harcamalarda yıllık 1.200 TL indirim sağlıyor. Böylece toplam promosyon 13.200 TL'ye ulaşabiliyor.

PROMOSYON BAŞVURU SÜRECİ

Emekliler, maaş promosyonundan faydalanmak için QNB Finansbank şubelerine, QNB Mobil'e veya bankanın Emekli Bankacılığı Hizmet Hattı'na başvuruda bulunabilirler. Bu promosyonlar, emeklilerin finansal yükünü hafifletmekte ve ekonomik refahlarını artırmada önemli bir rol oynar.