Horatalar Gıda: Yurt dışı pazarına yöneliyoruz!

Denizli merkezli gıda firması olan Horatalar Gıda LTD.ŞTİ firma yetkilisi Ramazan Horata şirket hedefleri üzerine açıklamada bulundu.

Horatalar Gıda:  Yurt dışı pazarına yöneliyoruz!

Denizli merkezli gıda firması olan Horatalar Gıda LTD.ŞTİ firma yetkilisi Ramazan Horata şirket hedefleri üzerine açıklamada bulundu.

Başta şarküteri ürünleri olmak gıda alanında faaliyet olduklarını belirten Ramazan Horata, Türkiye iç piyasasıyla birlikte yurt dışına da satış yapmayı hedeflediklerini açıkladı.

 

1978'den bu yana ikinci kuşak aile şirketi olduklarını belirten Ramazan Horata şu açıklamada bulundu:

"1978 yılında merhum Mustafa & Osman HORATA kardeşlerin kurduğu Horatalar Gıda aynı iş anlayışından, doğruluk ve disiplininden ödün vermeden oğlu Ramazan Horata tarafından bayrağı devralmıştır.

Aynı tecrübe ve vizyonumuzla, Denizli’de gıda sektöründe hizmet veren firmamız, ürün yelpazesini sürekli genişleterek Denizli ve Ege Bölgesinde gıda sektöründeki yerini almıştır. Ürünlerimizin üretimininde son teknolojileri kullanarak gerçekleştirmekteyiz. Uzmanlaşmış kadromuz, kalite anlayışımız, gıda güvenliği anlayışımız, modern teknoloji, nitelikli ve sorumluluk sahibi personelimizle, hijyen standartlarına uygun, el değmeden ürettiğimiz kaliteli, sağlıklı ve güvenilir ürünlerimizi tüketicilerle paylaşmaktayız." ifadelerine yer verdi.

"HEDEFİMİZ YURT DIŞI"
Sucuk, salam,sosis,kokoreç, jambon,pastırma,kavurma, işlenmiş et ürünleri,kelle,paça,işkembe, turşu, turşu suyu vb. ürün yelpazesine sahip olduklarını belirten Ramazan Horata açıklamasının devamında şunları kaydetti:

"Firmamız işlenmiş et ürünleri başta olmak üzere; sucuk, salam,sosis,kokoreç, jambon,pastırma,kavurma, ,kelle,paça,işkembe,  turşu, turşu suyu, vb. ürün yelpazesine sahiptir.

 Denizli ve Ege Bölgesinde gıda sektöründeki yerini alan firmamız önce Türkiye'deki iç piyasaya arkasından ise yurt dışı piyasasına hedefine koymuştur.

Balkanlar, Kafkaslar ve Orta Asya Türk Cumhuriyetleri satış yapmayı hedeflediğimiz bölgeler arasındadır. Ülke ekonomisine katkıda bulunmak amacıyla da hedefimiz yurtdışıdır"açıklamasında bulundu.

HORATALAR GIDA LTD.ŞTİ firmasının web sitesi için lütfen TIKLAYINIZ!
HORATALAR GIDA LTD.ŞTİ firmasının İNSTAGRAM sayfası için lütfen TIKLAYINIZ!