Selahattin Akarsu

Selahattin Akarsu

BİR OLSAYDIK, YER OYNARDI YERİNDEN!

Toplumun inandığı değerler üzerinden kazanç elde etmek için, kendine bir alan açan tüm çıkarcı sahtekarlar; dedesi, hocası, kurum yöneticileri, sanatçısı, ozanı sözüm ona top yekun zübükler bu milletin sırtından doyan doyana, soyan soyana yıllardır.

Ali’yi çağırır dururlar, bin yıldır. Ali’nin ipine sarılmışlar. Tepinip duruyorlar. Bırakın yakasını Ali'nin; ilim bilim peşinde koşun, üretin, bir faydanız olsun insanlığa.

Hacı Bektaş yolu, Pir Sultan’ın direnci diyerek acılarımızdan malzeme çıkartıp, maddi manevi çıkar sağlayan sözüm ona sanatçı, ozan, çalgıcı takımı, türkücü, bağlamacı ne vermişler bu topluma? 

Dilinden Hacı Bektaş Veli’yi düşürmeyenler, sırtını bu değerlere dayayarak var olmaya çalışırlar, kendi inanmaz, ama toplumu kandırırlar.

Her türlü konser, etkinlik onların tekelindedir. Şirketleşmişler bunlar; 2 Temmuz Madımak katliamında yakılarak katledilen değerlerimizin küllerinden beslenen zübükler sardı çevremizi.

Bu kurumları doğru insanlar yönetmeli. Sahte solcular geçtiler bunların başına, işçi sınıfının proleter devrimi zor işti.

Bunlara göre.

En kolayı Alevilik; bu alanı seçtiler.

Kendi idolojilerine göre bir Alevilik yaratmaya kalktılar: Alisiz Alevilik. Türk Alevi, Kürt Alevi diyerek toplumu bölüyorlar. 

Sırtlarını bazı merkezlere dayayarak besleniyorlar.

Toplumu bölen ayrıştıran bir yapıya kapı açtılar. Alevilik İslam dışından başka bir dindir diyerek bölen zihniyet bu topluma en büyük kötülüğü ederek, öz vatanına faşist T.C. diyerek, bizim dinimiz İslam değildir diyerek Türkiye düşmanı merkezlerden fonlar almak için yarışmaktalar.

Maalesef, üst düzey bir yetkiliden bizzat duydum. Bizim İslam dışı olduğumuzu kabul ettirerek derneğinize büyük miktarda Avro aktaracaklar.

Bayrağa düşman, vatana düşman, değerlerimize küfreden bu mu insanlık? 

Bekliyorlar 20 yıldır, bir katliam olsun, onlar da bunu malzeme yapsın!

En son 2021 tarihinde Almanya Başbakanı Angela Merkel yazılı pankart taşıdılar, Sivas Madımak otelinin önünde! Bu ne anlama geliyor, bilen var mı?

Alevi değerlerini kullanarak var olmaya çalışan; inancımızı, kültürümüzü istismar edip temiz, masum insanımızın sırtından doyan doyana bu sahtekarlığa izin vermemeliyiz.

Kültür evlerini, cem evlerini temiz inançlı insanlarımız yönetmeli.

Ayrılık tohumları ekerek katliamlardan, acılardan beslenen Avrupa’nın kirli yüzleri, Soros'un uşakları buralara da müdahale etti.

Ülkede kardeşi, kardeşe kırdırarak, kaostan beslenen düşmanlığı körükleyerek değil, barışçıl bir yaklaşımla çözülür sorunlar.

Batı bizim neyimiz oluyor? Bizim bizden başka dostumuz yoktur.

Bir daha insanlık yanmasın diye, acımızı paylaşmak ve birlik olmak zorundayız.

Alevisi Sünnisi ile tüm vatan evlatları acımız bir olmalı, birlikte paylaşmalı kucaklaşmalıyız hepimiz.

5 vakit namazını kılan dindarların, Sivaslı muhafazakar dostlarımızın bizimle birlikte ağladığını biliyorum.

Muhlis AKARSU ve diğer şehitlerimiz için göz yaşı döken Sünni muhafazakar toplum var. benim ülkemde!

Bu ülke bizim vatanımız, başka da yok! 

Birbirimizi seveceğiz; birlikte yeneceğiz el ele vererek!

Aydınlık günlerde buluşmak üzere, hoşçakalın, değerli okurlarım.

Önceki ve Sonraki Yazılar