Cinsel güç artışı ve enfeksiyon için daha iyisi yok!

Hem cinsel gücü artıran hem de enfeksiyonlar ile bire bir savaşan darülfüfülün sağlık için birçok fyadası daha ortaya çıktı!

Cinsel güç artışı ve enfeksiyon için daha iyisi yok!

Doğal yöntemler ve bazı besinler ile insan sağlığı uzun vadede çok daha güçlü kılınabilmektedir. Belirli besinlerin doğru şekilde tüketilmesi, doğru beslenme insan sağlığının temelini oluşturur. Bunun yanı sıra bazı besinler ise belirli konularda daha destekleyicidir. Enfeksiyon tedavisi ve cinsel güç artışı içinse “Darülfülfül” en etkili besinlerden birisi olarak biliniyor.

Uzun biber adı ile de bilinen ve Osmanlı’da da kullanılan darülfülfül mesir macununda, ilaç yapımında sık sık tercih ediliyordu. Günümüzde insanların çok bilmediği ve kullanmadığı bu meyve kozalak biçiminde ve öğütüldüğünde baharat olarak kullanılabilmektedir. Tat olarak ise karabiberi andırmaktadır. Baskın koku ve tadı ile Doğu Hindistan’a kadar kökeni uzanan darülfülfülün birçok yararı vardır.

ful.png

DARÜLFÜLFÜL BUNLARDA SÜPER ETKİLİ

Darülfülfülün faydaları bir hayli çok olsa da en fazla cinsel güç artırımında ve enfeksiyonların vücuttan uzaklaştırılmasında etkilidir. Bu iki noktadaki büyük etkisine ek olarak vücut ısısını arttırır, toksin maddeleri terle atar ve çay halinde tüketildiği zaman soğuk algınlığına birebirdir.

İştah problemi olan kişiler salatalar ile yemeklere koyarak iştahı arttırmakta kullanabilir ve bu sayade sindirimin düzene girmesi, zor sindirilen besinlerin kolay hazmı, gazın önlenmesi etkilerinden de faydalanır.

REFLÜ OLUŞUMUNA EN İYİ GELEN BESİN

lf.png

Darülfülfül, ayrıca günümüzde çoğu insanın şikayetçi olduğu reflü oluşumuna da en etkili besindir. Şişkinliği de önleyerek mide ile bağırsak enfeksiyonlarını tedavi eder. Diğer yandan idrar söktürücü yönüyle de vücuttaki toksinleri dışarı atar.

Sinir sisteminin kuvvetlenmesine ve genel anlamda sağlığın korunmasına etkili bir gıda olarak yemeklerde ve salatalarda, aynı zamanda çay olarak kullanılabilmektedir. Mide üşütmesine birebir olan darülfülfül, kusma ve mide bulantısı problemlerinde de etkilidir.