Günde sadece 1 kase pirinçle gençleşip tertemiz pürüzsüz bir yüze sahip olacaksınız

Yemeklerde kullanılan hele ki leziz bir kuru fasulyenin yanında olmazsa olmaz seçeneklerden pirinç pilavının ana malzemesi pirinç, sadece yiyecek olarak tüketilmiyor. Günde sadece 1 kasesi aklınıza bile gelmeyecek faydalar sağlıyor.

Günde sadece 1 kase pirinçle gençleşip tertemiz pürüzsüz bir yüze sahip olacaksınız

Japonların vazgeçilmez güzellik sırlarında listenin başında yer alan pirinç ile güzelleşip tertemiz bir cilde sahip olmak ister misiniz? Günde sadece 1 kase pirinç bunun için yeterli oluyor. Pirincin insan vücuduna faydaları ve cilde olan etkisini uygulamadan sonra görecek ve çok şaşıracaksınız. İşte sadece 1 kase pirinç ile vücudunda yaşanacak değişimler ve güzellik sırrının detayları…

PİRİNÇ KİLO VERMEYE YARDIMCI

Kilo problemi yaşayanlar ve uzun süredir fazla kilolarından kurtulmak isteyen ancak bir türlü başaramayanlar ihtiyacınız olan tek şey bir kase pirinç. Yağ ve sodyum oranı düşük, lif oranı ise yüksek olan pirinç, kilo verme döneminizde size çok ama çok fayda sağlayacak.

DAHA GENÇ GÖRÜNMENİN SIRRI PİRİNÇ

Japon kadınların güzellik ve gençlik sırları arasında pirinç de yer alıyor. Pirinç suyunu ciltlerinde kullanarak genç kalmanın ve pürüzsüz bir cildin kapısını aralıyorlar. Cilt hücrelerini serbest radikallerin sebep olduğu hasarlardan koruyan ve mevcut kırışıklıkları düzeltebilen çok sayıda antioksidan içeren pirincin cilt güzelliğine de fazlasıyla katkısı oluyor.

gunde-sadece-1-kase-pirincle-genclesip-tertemiz-puruzsuz-bir-yuze-sahip-olacaksiniz.jpg

KALP SAĞLIĞI

Düzenli olarak pirinç tüketmenin kalp sağlığına da etkili olduğu belirtiliyor. Düzenli olarak pirinç yemek kalp sağlığını iyileştirmenin doğal bir yoludur. Pirinç, doğal bir antiinflamatuar olmasından dolayı kan damarlarının içinde plak oluşumunu önler ve kalp krizi veya felç riskini azaltır.

KAN ŞEKERİNİ DÜŞÜRMEYE YARDIMCI

Pirinç, yüksek kan şekeri sorunu yaşayan herkesin tüketmesi gereken bir besin. Bunun için kahverengi pirinç tercih edilmelidir. Kahverengi pirinç yaklaşık 3 kat daha fazla lif içermektedir ve protein açısından daha yüksektir.

gunde-sadece-1-kase-pirincle-genclesip-tertemiz-puruzsuz-bir-yuze-sahip-olacaksiniz-001.jpg

SİNİR SİSTEMİNİE FAYDALI

Düzenli olarak pirinç tüketmek sinir sistemine de faydalıdır. Vücutta sinir sistemi sağlıklı kalabilmek için farklı B vitaminlerine ihtiyaç duymaktadır. Pirinçte de pek çok türde B vitamini içeriği olmasından dolayı biyolojik süreçlerin düzelmesine yardım sağlamaktadır.