Yüz ve göğüs estetiğinden sonra bir yenisi daha: Bacak estetiği rövanşta

Son zamanlarda küçük operasyonlar ile estetik işlemler oldukça yaygınlaşırken yeni trendlerin başında ise bacak estetiği yer alıyor.

Yüz ve göğüs estetiğinden sonra bir yenisi daha: Bacak estetiği rövanşta

Yüz ve göğüs estetiğinden sonra bir yenisi daha: Bacak estetiği rövanşta Her geçen gün teknolojik imkanların artması ile birlikte sağlık alanında da günden güne yeni işlemler uygulanabiliyor. Eskiden hayal gibi görünen birçok estetik işlem şimdilerde çok kolay bir şekilde gerçekleştirilebiliyor. Özellikle göğüs, kalça ve yüz işlemleri rövanştayken şimdilerde yeni bir işlem daha trendlerin arasına dahil oldu.

Yaz aylarının gözdesi mini etek, elbise ve şortlar birçok kadının dış görünüşünü beğenmemesi yüzünden yalnızca bir hayalden ibaret oluyor. Fazla kilo alıp veren vücutlarda oluşan çatlaklar ya da iç bacakların kalınlığı gibi birçok sorunun çözümü artık bacak estetiği ile çözülebiliyor.

est.png

YENİ TREND BACAK ESTETİĞİ

Son zamanlarda kişilerin daha özgüvenli hissedebilmesi ve istedikleri şeyleri giyebilmesi adına en çok tercih edilen işlemlerden birinin bacak estetiği olduğu ortaya çıktı. Uzmanlar bacak estetiği için en fazla işlem alan tür olduğuna da dikkat çekiyor.