Bir şike iddiası daha!

Tüm dünyada devam eden şike iddialarına bir yenisi daha eklenmiş oldu. Somali Ligi'nde oynanan bir maçta çalınan ofsayt adeta akıllara durgunluk verir cinsten.

Bir şike iddiası daha!

Sosyal medyada pozisyonu izleyen taraftarlar ''açık açık şike yapıldı'' şeklinde yorumlar yapmaya devam ediyor. Dünyada hızlı bir şekilde yayılan şike iddiaları her geçen gün gündem olmaya devam ediyor. Diğer liglere göre daha az izleyicisi bulunan Somali Ligi'nde yaşanan pozisyon sosyal medyanın gündeminde yerini almayı başardı.

bir-sike-iddiasi-daha.jpg

FUTBOL SEVERLER AYAKLANDI
Oynanan maçta nizami bir şekilde atılan gole ofsayt gerekçesiyle iptal edilmesi kararı verildi ve maçın 0-0 bitmesi sağlanmış oldu. Yaşanan bu gelişmenin ardından futbolseverlerin aklına 'şike' iddiası geldi ve video kısa süre içinde paylaşım rekorları kırmaya başladı.

bir-sike-iddiasi-daha-001.jpg

“AÇIK AÇIK ŞİKE YAPILDI”

Sosyal medyada pozisyonu izleyen taraftarlar ''açık açık şike yapıldı'' şeklinde yorumlar yapmaya devam ediyor. Dünyada hızlı bir şekilde yayılan şike iddiaları her geçen gün gündem olmaya devam ediyor. Diğer liglere göre daha az izleyicisi bulunan Somali Ligi'nde yaşanan pozisyon sosyal medyanın gündeminde yerini almayı başardı. Oynanan maçta nizami bir şekilde atılan gole ofsayt gerekçesiyle iptal edilmesi kararı verildi ve maçın 0-0 bitmesi sağlanmış oldu. Yaşanan bu gelişmenin ardından futbolseverlerin aklına 'şike' iddiası geldi ve video kısa süre içinde paylaşım rekorları kırmaya devam ediyor.