Esenyurt'ta 5 katlı binada korkutan yangın

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde 5 katlı bir binada yangın çıktı. Bina Sakine 3 kişi yangından etkilendi. Dumandan etkilenenler ambulansı alındı. Yangın söndürme çalışmaları ve binada mahsur kalanları kurtarma çalışmaları ise sürüyor.

Esenyurt'ta 5 katlı binada korkutan yangın

Son dakika haberine göre İstanbul Esenyurt'ta 5 katlı bir binanın bodrum katında yangın çıktı. Yangın nedeniyle binanın üst katlarında olan vatandaşlar mahsur kaldı. İtfaiye ekipleri yangının söndürmek ve mahsur kalan kişileri kurtarmak için çalışma başlattı.

3 KİŞİ DUMANDAN ETKİLENDİ

İstanbul Esenyurt'ta Necip Fazıl Kısakürek Mahallesi Girdap Sokak'ta bulunan 5 katlı bir binanın bodrum katında henüz bilinmeyen bir sebeple yangın başladı. Olay yerine üzerine ihbar üzerine sağlık polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Yangın nedeniyle binanın merdiven bölümü dumanla dolarken bazı bina Sakinleri üst katlarda mahsur kaldı. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken bir yandan da mahsur kalanların kurtarılması için çalışma başlatıldı.

Bir bina sakini dumandan etkilenmemek için çatıya çıkarken çatıdaki bina sakini ve balkonda kurtarılmayı bekleyen iki kişi İtfaiye merdiveni ile alındı.

Dumandan etkilenen 3 bina sakini, sağlık ekipleri tarafından ambulansa alınarak müdahale edildi. İtfaiye ekipleri binada mahsur kalan diğer vatandaşları Kurtarmak ve yangını söndürmek için çalışmalarını sürdürüyor.