Tuncelili TEOG birincisi de deprem kurbanı

TEOG'da Türkiye derecesi yaparak İzmir'de özel bir koleji burslu kazanan 17 yaşındaki Arda Baran Demir'in enkaz altından cansız bedenine ulaşıldı.

Tuncelili TEOG birincisi de deprem kurbanı

Tunceli'inin Çemişgezek ilçesine bağlı Payamdüzü köyünden İzmir'e okumaya gelen, TEOG Türkiye birincisi  Arda Baran Demir'in de İzmir depreminde hayatını kaybettiği bildirildi.

6.6 büyüklüğündeki depremde yıkılan binalardan birinin altından cansız bedeni çıkarılan 17 yaşındaki Demir, ardında başarısı ve hayallerini bıraktı.

TEOG sınavında birinci olarak özel bir kolejden burs kazanan ve okumak için İzmir'e gelen Arda Baran'ın hayatını kaybetmesi tüm Türkiye'yi yasa boğdu.

CHP Tunceli İl Başkanı Ali Mustafa Çelik kişisel sosyal medya hesabında acı haberi paylaşırken, "Teog sınavında 120 sorudan 119 soruyu doğru cevaplayarak Türkiye birincisi olan ve bize büyük bir gurur yaşatan Tunceli Çemişgezek Payamdüzü köyünden 17 yaşındaki Arda Baran Demir, İzmir depreminde ne yazık ki hayatını kaybetti. Hepimizi derin acıya boğan Arda canımıza Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum" şeklinde yazdı.