Deniz Çakır'ın sokak hayvanları yorumu sosyal medyada gündem oldu

Ünlü oyuncu Deniz Çakır, sokak hayvanları ile ilgili yaptığı yorumla sosyal medyanın gündemine oturdu.

Deniz Çakır'ın sokak hayvanları yorumu sosyal medyada gündem oldu

Hülya Avşar'ın programının bu haftaki konuğu ünlü oyuncu Deniz Çakır oldu. Sokak hayvanlarının uyutulmasına ilişkin son dönemlerde gündeme gelen iddialara tepki gösteren Deniz Çakır, böyle bir uygulamanın yapıldığı ülkede yaşamak istemediğini dile getirdi. “Önce beni uyutun” diyen Çakır sosyal medyanın da gündemine oturdu.

Türkiye'de başı boş sokak köpekleri son dönemlerde en çok konuşulan konular arasında yer alıyor. Özellikle saldırıya uğrayan kişiler Sokak hayvanlarının uyutulmasını istiyor. Daha önce bu konu ile ilgili can kaybı ve ağır yaralanmalarda yaşanmıştı.

Mağdur aileler yetkililerden çare bulmasını isterken hayvan adları savunucuları ise bu durumun insan hayatından daha önemli olduğunu söylüyor.

DENİZ ÇAKIR’DAN SOKAK HAYVANLARI AÇIKLAMASI

Hülya Avşar'ın bu haftaki konuğu olan oyuncu Deniz Çakır’dan da sokak hayvanları ile ilgili çarpıcı açıklamalar geldi. “Bir Hülya Avşar sohbeti” isimli programa konuk olan Deniz Çakır, şu ifadeleri kullandı:

“Sokak hayvanlarını uyutmayı düşünüyorsanız önce benden başlayın. Ben bunun yapıldığı bir yerde yaşamak istemiyorum, ilk beni uyutun. Bir çocukla sokaktaki kedinin hiçbir farkı yok. Bu cümlenin bir insan ağzı tarafından şuursuzca kurulmasına şaşkınlıkla içindeyim.”