Samsung, iPhone, Huawei ve Xiaomi telefon kullananlar DİKKAT! Resmi açıklama yapıldı, değişiyor

Dünyanın en pahalı telefon markalarından kullanıcılarına önemli açıklama geldi. Tamamen değişiyor. Samsung, iPhone, Huawei ve Xiaomi kullananlar dikkat.

Samsung, iPhone, Huawei ve Xiaomi telefon kullananlar DİKKAT! Resmi açıklama yapıldı, değişiyor

Milyonlarca insanın elinden düşmeyen akıllı telefonlarla ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Dünyanın en pahalı telefon markaları her geçen gün yeni modelleri ile kullanıcılarının karşısına çıkmaya devam ederken önemli bir son dakika gelişmesi yaşandı. Özellikle dünyaca ünlü markaların telefonlarını kullananlara kötü haber verildi. Samsung, iPhone, Huawei ve Xiaomi kullananlar hemen bakın. Tamamen değişiyor.

Akıllı telefonlar Artık tamamen hayatımızın içinde. Dünyaca ünlü telefon markaları da her geçen gün yeni bir modelini çıkararak kullanıcılarına daha iyi bir deneyim sunmaya çalışıyor. Ancak cep telefonu kullanıcılarına kötü haber geldi. Özellikle de Samsung, iPhone, Huawei ve Xiaomi telefon kullananlar hemen baksın. Kısa süre içerisinde zam geliyor. Cep telefonlarına zam haberi sonrasında birçok kullanıcı telefonunu yenilemek için bayilere koştu. Siz de zam gelmeden harekete geçin Çünkü telefon fiyatları uçacak.

cep-telefonu-fiyatlari-1.jpg

CEP TELEFONLARINA DEV ZAM GELİYOR

Her geçen gün teknolojinin gelişmesi ile birlikte hayatımızda olan akıllı telefonlarda da değişim söz konusu oluyor. Özellikle günlük hayatın olmazsa olmaz bir parçası haline gelen akıllı telefonlar fiyatları ile de gündemden düşmüyor. Teknoloji devleri her geçen gün yeni modellerini piyasaya sürerken cep telefonu fiyatları el yakıyor.

Birbirinden ünlü markaların yeni cihazlarına zam haberi geldi. Samsung, iPhone, Huawei ve Xiaomi telefon Kullananlar bu haberler resmen yıkılacak. Şimdiden elinizi çabuk tutun Çünkü cep telefonlarına yüksek zam geliyor.

cep-telefonu-fiyatlari-2.jpg

HANGİ TELEFONLARA ZAM GELECEK?

Cep telefonlarına zam geleceği haberi sonrasında telefonunu yenilemek isteyen birçok kişi soluğu bayilerde aldı. Zam iddiası ise işlemci pazarının en büyük isimlerinden olan ARM tarafından ortaya atıldı. ARM Işlemci telif hakkı nedeniyle cep telefonu firmaları zam yapmak zorunda kalacak. Bu zam hemen hemen tüm telefon markalarına yansıyacak. Özellikle zamdan nasibini alacak markalar ise Samsung, iPhone, Huawei ve Xiaomi oldu. Dünyanın en çok kullanılan telefon markaları kısa süre içerisinde fiyat listelerini güncellemeye hazırlanıyor.

Haberi alan cep telefonu kullanıcıları ise çoktan bayilerin yolunu tuttu bile. Elinizi çabuk tutun fiyatlar değişmeden Siz de telefonunuzu yenileyin.