Temmuz’da bir zam da Türk Telekom’a geliyor! 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olacak

Türk Telekom kullanıcılarını üzecek büyük zam haberi yolda. 1 Temmuz’dan itibaren tüm fiyatlarda yüzde 38 oranında zam tüm işlemlere uygulanacak.

Temmuz’da bir zam da Türk Telekom’a geliyor! 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olacak

Temmuz’da bir zam da Türk Telekom’a geliyor! 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olacak Son birkaç yıldır dünya genelinde yaşanan ekonomik kriz döviz kurlarında da büyük artışlara sebep oldu. Yaşanan kur yükselişleri özellikle teknolojik aletler başta olmak üzere her sektörde en az yüzde 200 zam oranı olarak yansıdı. Bir zam haberi de Türk Telekom için geldi. Türk Telekom paket fiyatları başta olmak üzere tüm işlem ücretleri için yüzde 38 oranında zam 1 Temmuz’dan itibaren fiyatlara yansıyacak.

2 gün önce Merkez Bankası’nın faiz kararını açıklamasının ardından döviz kurlarında büyük bir hareketlenme meydana geldi, Faiz kararı yüzde 15'e çıkarılmasının ardından dolar 25 TL’ye euro ise 28 TL’ye kadar dayandı. Bununla birlikte bir kalem zam da bu kez Türk Telekom paket ve işlem ücretleri de zamlandı. Türk Telekom’un zamlı ücretleri ise 1 Temmuz’dan itibaren fatura ve işlem ücretlerine yansıyacak.

kom.png

1 TEMMUZ’DAN SONRA UYGULANACAK FİYAT LİSTESİ

Türk Telekom’un yüzde 38 oranında uygulanacak olan zamlarının ardından hat dondurma, devir ve statik IP vs gibi güncel fiyat listesi şu şekilde yenilendi:

tur.png