Whatsapp'tan bomba yenilik! Bu defa bambaşka bir özellik geliyor

WhatsApp'tan duyanları şaşkına çevirecek yeni özellik geliyor. Son zamanlarda peş peşe bomba özelliklerini duyuran WhatsApp bu defa bambaşka bir yenilik yapıyor.

Whatsapp'tan bomba yenilik! Bu defa bambaşka bir özellik geliyor

Dünya genelinde en çok kullanılan online mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp son dönemlerde sık sık Güncellemeleri ile dikkat çekiyor. Kullanıcılarına daha iyi bir deneyim sunabilmek adına kendini sürekli yenileyen dünya devi, bu defa kimsenin beklemediği bir özelliği hayata geçirmeye hazırlanıyor. WhatsApp'ın bomba özelliği sayesinde artık haber almak çok daha kolay olacak. Çünkü WhatsApp haber bülteni aracı devreye giriyor.

whatsapp-yeni-ozellik-3.jpg

WHATSAPP'IN YENİ ÖZELLİĞİ DUYURULDU

Dünyanın en çok kullanılan online mesajlaşma Platformu WhatsApp son dönemlerde yeni özellikleri ile de çok konuşuluyor. Peş peşe yeni güncellemelerini duyurmaya devam eden dünya devi bu defa herkesi şaşkına çevirecek bir özelliği ile geliyor. Dünyanın en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulamasında artık hayatı kolaylaştıracak bir özellik devreye alınıyor.

WhatsApp'ın bu yeni güncellemesi ile birlikte artık haber bülteni aracı devreye girecek. Her geçen gün kendini yenileyen ve kullanıcılarına daha iyi bir deneyim sunmayı Başaran WhatsApp yeni özelliği ile de çok konuşulacak gibi görünüyor.

whatsapp-yeni-ozellik-2.jpg

WHATSAPP HABER BÜLTENİ ARACI NEDİR?

Güncellemeleri ile sık sık adından söz ettiren WhatsApp bu defa haber bülteni aracı ile geliyor. WhatsApp'a gelecek olan Yeni özel bülten aracı deneme aşamasına geçildi. WhatsApp'ın bu özelliği ile birlikte kullanıcılar artık haberleri daha hızlı bir şekilde takip etme şansına sahip olacak. WaBetaInfo Tarafından yapılan açıklamaya göre WhatsApp haber bülteni aracı için yoğun bir çalışma temposu içine girdi.

Yeni özelliği takip eden kullanıcılar hem Türkiye'den hem de dünyadan anlık gelişmeleri son dakika olarak takip edebilecek. WhatsApp'ın yeni özelliği ile kullanıcıların WhatsApp'ta daha fazla zaman geçirmesi hedefleniyor. Haber bülteni aracı aynı anda birçok haberi sunacak ve kullanıcılar Böylece WhatsApp'ta daha fazla oyalanacak.