BİM'den BOMBA İNDİRİM: 16 Nisan 2024 Ürün Listesi Açıklandı!

BİM 16 Nisan 2024 aktüel ürünler listesi belli oldu. Bomba bir indirim kampanyasına daha imza atan BİM'de Bakın bu hafta neler var?

BİM'den BOMBA İNDİRİM: 16 Nisan 2024 Ürün Listesi Açıklandı!

BİM, 16 Nisan 2024 tarihli indirimli ürünler listesi ile alışveriş severlere müjde veriyor. Bu hafta özellikle mutfak alışverişi yapacaklar için harika fırsatlar sunuluyor. Makarna, pirinç ve baharat çeşitlerinde cazip indirimler dikkat çekiyor. İşte BİM'de bu hafta indirime giren başlıca ürünler ve fiyatları...

bimden-bomba-indirim-16-nisan-2024-urun-listesi-aciklandi-1.jpg

BU HAFTA BİM’DE NELER VAR?

Makarna Çeşitleri: Bu hafta makarna severlere özel, çeşitli makarna ürünleri 10,25 TL'den başlayan fiyatlarla satışta.

Pirinç: 5 kg'lık pirinç paketleri, mutfakların vazgeçilmezi olacak 182 TL gibi uygun bir fiyata sunuluyor.

Baharat Çeşitleri: Mutfaklarınızın lezzetini artıracak baharat çeşitleri 11 TL'den başlayan fiyatlarla raflarda yerini alıyor.

bimden-bomba-indirim-16-nisan-2024-urun-listesi-aciklandi-2.jpg

STOKLARLA SINIRLI ÜRÜNLERİ KAÇIRMAYIN

BİM, 16 Nisan 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak indirimli ürünler listesi ile yine tüketicilerin yüzünü güldürmeye hazırlanıyor. Baharatlardan makarnaya, pirinçten diğer temel mutfak malzemelerine kadar geniş bir yelpazede sunulan indirimler, ev ekonomisine katkıda bulunmayı amaçlıyor.

BİM'deki bu indirimli ürünler stoklarla sınırlı olduğundan, fırsatlardan yararlanmak isteyen tüketicilerin erken saatlerde mağazalara gitmeleri önerilir. Bu hafta BİM mağazalarında yapılan indirimleri kaçırmamak için 16 Nisan 2024 Salı gününü ajandanıza not almayı unutmayın!

bimden-bomba-indirim-16-nisan-2024-urun-listesi-aciklandi-3.jpg