İhanet iddiasıyla konuşuluyordu! Aşıklardan İlk poz geldi

Ceyda Düvenci ile ayrılığının ardından Esra Akpınar'la yeni bir ilişkiye başlayan Bülent Şakrak'tan sevgilisiyle ilk poz geldi.

İhanet iddiasıyla konuşuluyordu! Aşıklardan İlk poz geldi

Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci'nin 2015 yılında başlayıp 2023 senesinde sona eren dillere destan aşkı ve mutlu evliliği ikiliyi seven sevmeyen herkesi şaşkına çevirmişti. Kızları Melisa ve oğulları Ali ile paylaştıkları sevimli aile fotoğraflarıyla ilgiyi üzerlerine çeken Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak geçtiğimiz yıl Temmuz ayında ani bir karar alarak boşanmış ve ihanet iddialarının önünü ne yazık ki kesememişlerdi. Sevilen ünlü çift tek celsede boşanarak sevenlerini üzmüş ancak hiçbir açıklama yapmamıştı. Bu süreçte Ceyda Düvenci'nin paylaşımlarından ihanet iddiaları gündeme gelmişti.

ihanet-iddiasiyla-konusuluyordu-asiklardan-ilk-poz-geldi.jpg

ihanet-iddiasiyla-konusuluyordu-asiklardan-ilk-poz-geldi-001.jpg

ZEYNEP BASTIK PAYLAŞTI
Geçtiğimiz ay Bülent Şakrak'ın, Ceyda Düvenci ile evliliği sırasında meslektaşı Esra Akpınar'la yakınlaştığı haberi gündemde adeta bomba etkisi yaratmış ve gözlerin oyuncuya yeniden dönmesine neden olmuştu. İhanet iddialarını reddeden Akpınar, Bülent Şakrak ile dört aydır aşk yaşadığını dile getirmişti. Kameralara yakalanan oyuncu ise "ortada ihanet yok" ifadelerini kullanmıştı. Aynı gecenin ilerleyen saatlerinde Zeynep Bastık konseri esnasında samimi şekilde görüntülenen ünlü çift şarkıcı Zeynep Bastık’ın paylaşımıyla geçtiğimiz saatlerde ilk beraber pozlarını verdiler.

ihanet-iddiasiyla-konusuluyordu-asiklardan-ilk-poz-geldi-002.jpg
ESRA AKPINAR KİMDİR?
Esra Akpınar, 29 Kasım 1987 Ankara’da hayata gözlerini açmıştır. Bilkent Üniversitesi İç Mimarlık Fakültesi'nde eğitim hayatına devam ederek buradan mezun oldu. Daha sonra oyunculuk eğitimi almak ve bu alanda kendini geliştirmek için Müjdat Gezen sanat merkezine gitmiştir. Esra Akpınar, Türk televizyon ve sinemasındaki başarılı projeleriyle tanınmaktadır.