Garanti BBVA'dan şartsız şurtsuz 50.000 TL nakit ödeme

Garanti BBVA başvuru yapan müşterilerine şartsız şurtsuz 50.000 TL nakit ödeme verecek. Bayram öncesi hızır gibi yetişen Garanti Bankası şartları duyurdu.

Garanti BBVA'dan şartsız şurtsuz 50.000 TL nakit ödeme

Garanti Bankası müşterilerine yönelik bayram kredisi fırsatlarını son dakika olarak duyurdu. Bayrama çok kısa bir süre kala acil nakit ihtiyaçlarını Kredi kullanarak gidermek isteyen tüm Garanti BBVA müşterileri TC kimlik numarası ile başvuru yaparak 50.000 TL'lik acil ihtiyaç kredisini anında alacak. Bayram kredisi arayan kişiler bu fırsatı sakın kaçırmasın. Üstelik mobil uygulama üzerinden Hızlı ve kolay bir şekilde yeni müşteri olarak da Kredi kampanyasından yararlanabilirsiniz.

50.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ ANINDA ONAYLANIYOR

Bayram kredisi kullanmak isteyenler Garanti Bankası'nın bu kampanyası ile birlikte nakit ihtiyaçlarını Hızlı ve kolay bir süreç içinde karşılama imkanı elde edecek. TC kimlik numarası ile kolay başvuru fırsatı sunan Garanti Bankası Hem yeni müşterilerine hem de eski müşterilerine düşük faizli 50.000 TL ihtiyaç kredisi desteği sağlıyor. Ramazan bayramına kısa süre kala tüm ihtiyaçlarınız için uygun paketler hazırlayan Garanti Bankası'nda başvuru ve onay süreci Sadece 5 dakika sürüyor.

GARANTİ BBVA MÜŞTERİLERİNE ÖZEL KREDİ

Mart ayının son günlerinde sürpriz ihtiyaç kredisi paketini açıklayan Garanti Bankası, acil ihtiyaç kredisini sadece banka müşterileri için sağlıyor. 50.000 TL'ye ihtiyaç kredisi aylık taksit tutarı ve geri ödeme şartları da belli oldu. Düşük faizli ve 36 ay vadeli olarak ihtiyaç kredisi sunan banka, başvuru yapan müşterilerine 3 ay ödeme erteleme fırsatı da sunuyor.

GARANTİ BANKASI KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Acil kredi kullanmak isteyenler hızlı başvuru yapmak isteyenler Garanti mobil uygulamasını hemen cep telefonlarına yükleyerek yeni müşteri olabilir hemen ardından da kredi başvuru sürecini başlatabilir. Garanti Bankası'nın mobil uygulamasında krediler bölümüne tıkladıktan sonra karşınıza çıkan kredi başvuru formunu doldurabilirsiniz. Talep ettiğiniz miktarı buraya yazdıktan sonra onay seçeneğine tıklayarak onay sürecini başlatabilirsiniz. Garanti Bankası dijital başvuru yapan müşterilerine 5 dakika içinde onay veriyor ve banka şubesine gitmeden ödeme IBAN numarasını aktarılıyor.