Tarım Kredi’de 5 litresi 135 TL'ye düştü! Kaçıran saç baş yolar

Tarım Kredi Market Mart ayının son günlerinde yapacağını yaptı. Dev Ayçiçek yağı indirimi başladı. Tarım Kredi de ayçiçek yağının 5 litresi 135 TL’ye düştü.

Tarım Kredi’de 5 litresi 135 TL'ye düştü! Kaçıran saç baş yolar

Tarım kredi maliyet Ramazan ayının başından bu yana yaptığı indirim kampanyaları ile dikkat çekiyor. Tam 40 gün boyunca birçok üründe fiyat sabitlemesine giden ünlü marketler zincirinde ayçiçek yağı fiyatları da düştü. Uzun süredir kar amacı bitmeden satış yapan ve her geçen gün de şube sayısını arttıran tarım kredide 5 litre ayçiçek yağına dev indirim var. Tarım Kredi marketin yeni kampanyasını kaçıran resmen saç başlıyorlar. Ramazan ayının son yarısına girerken Tarım Kredi de indirimli ayçiçek yağı fiyatları haberimizde…

Tarım Kredi Kooperatifi marketler indirimli satışlarına hız kesmeden devam ediyor. Türkiye'nin dört bir yanında açtığı şubelerle vatandaşa ekonomik fiyatlı ürünler ulaştıran Tarım Kredi Market Ramazan ayında da özel ürünleri satışa çıkarıyor. 5 litre ayçiçek yağı fiyatlarında da indirime giden Tarım Kredi Kooperatifi marketler rakiplerine adeta meydan okuyor. Peki Tarım Kredi ayçiçek yağı fiyatları ne kadar kaç TL? Tarım Kredi de ayçiçek yağı indirimli fiyat listesi belli oldu.

TARIM KREDİ AYÇİÇEK YAĞI İNDİRİMİ

Tarım Kredi Market Ramazan ayının başında yaptığı açıklama ile 40 gün boyunca ürün fiyatlarını sabitlediğini duyurmuştu. Ekonomik fiyatlı birçok ürünü ile dikkatleri üzerine toplayan ünlü marketler zincirinde 5 litre ayçiçek yağı fiyatları da düştü. Tarım Kredi marketin yeni fiyat listesine göre ayçiçek yağı 135 TL'den satışa sunuluyor. Hem Tarım Kredi maliyeti hem de TMO markalı ayçiçek yağı ürünlerini indirimli olarak alabilirsiniz.

Ayrıca Ramazan ayında boyunca devam eden birçok indirimli ürün de bulunuyor. En yakın Tarım Kredi Market şubesine giderek siz de hesaplı alışveriş yapabilirsiniz.