Milletvekili Çelebi: Sayın Cumhurbaşkanım, yanınızdayım!

AK Parti’ye katılan İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, "Milli konulardaki tutumumuz belli. AK Parti Ailesi ve Cumhur İttifakı'nın görüşlerine yakınım. Bu konularda elimden geleni yapacağım." ifadelerini kullandı.

Milletvekili Çelebi: Sayın Cumhurbaşkanım, yanınızdayım!

AK Parti'ye katılan İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi'ye rozetini AK Parti Grup Toplantısı'nın başında Başkan Recep Tayyip Erdoğan taktı.

TÜRKİYE YÜZYILI MÜCADELENİZDE YANINIZDAYIM

Çelebi, "Allah utandırmasın öncelikle. Neden buradayım. Sayın Cumhurbaşkanım siz canınız, ben özgürlüğümle tehdit edildim. Bu millete cellat olan FETÖ zombi teşkilatına karşı olan mücadelenizde karşınızdayım. Asker kökenli bir milletvekiliyim. Bir milyona yakın asker, silah arkadaşım görevinin başında. Birçok devre arkadaşım şehit düştü.

Kahraman Türk askerleri adına bu millete cellat olan hain PKK terör örgütü ile mücadelenizde yanınızdayım. Temel gerekçem şu; Türkiye Cumhuriyeti devleti Kurtuluş Savaşı'ndan sonraki en ciddi mücadelesini vermektedir. Bu nedenle ben de bir Atatürk askeri olarak Türkiye Yüzyılı mücadelesinde yanınızdayım" dedi.

ERDOĞAN'DAN ÇOCUK TAVSİYESİ

Çelebi'nin kürsüde yaptığı konuşmanın ardından Erdoğan Çelebi'nin elini sıktı ve "Senin çocuk kaç tane?" diye sordu.

Çelebi ise "Bir tane efendim" diye yanıt verdi.

Çelebi daha sonra yanında bulunan eşini işaret etti ve "Kariyer" dedi.

Erdoğan ise "Olmaz ya çocuk da olmalı" dedi ve "Sayıları artırmak lazım, Allah'tan isteyelim devam. Çocuk çok önemli" dedi.

TEBRİKLERİ KABUL ETTİ

AKP grubuna gelen ve tebrikleri kabul eden Çelebi, "Milli konulardaki tutumumuz belli. AK Parti Ailesi ve Cumhur İttifakı'nın görüşlerine yakınım. Bu konularda elimden geleni yapacağım" dedi.