Emekliye 12.000 TL Ödeme İçin Tarih Verildi! Cumhurbaşkanı MÜJDELEMİŞTİ

Emekli maaşı alanları için tarih belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan zam müjdesini vermişti Bakan Vedat Işıkhan tarihleri açıkladı.

Emekliye 12.000 TL Ödeme İçin Tarih Verildi! Cumhurbaşkanı MÜJDELEMİŞTİ

Türkiye'deki milyonlarca emekli Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarına kilitlendi ilave zam ve ikramiye ödemelerinde artış bekliyor. Önceki gün Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan milyonlarca emekliyi ilgilendiren çok önemli bir açıklama geldi. Emekliler için Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank tarafından sağlanan promosyon ücretlerine artış müjdesi verildi. Emekli maaşı alanlar promosyon zammı sevinci yaşarken ödeme tarihlerini de merak ediyordu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan emeklinin beklediği ödeme tarihlerini duyurdu.

EMEKLİLERE İKRAMİYE ÖDEMELERİNİN TARİHLERİ BELLİ OLDU

17 milyon emekli vatandaş için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın promosyon sürprizi adeta büyük Sevinç yarattı. Kamu bankaları bugüne kadar 5.000 TL olarak ödedikleri promosyonları güncelledi 12.000 TL'ye kadar promosyon verecek.

Emekli maaş aralığına göre 8000 TL ile 12.000 TL arasında değişecek olan yeni promosyonların tarihleri merak konusu olmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasından hemen sonra Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan bir açıklama yaparak emekliye güzel haberi verdi. Milyonlarca emeklinin promosyonu zamlı alacağı tarihler netleşti.

emekli-nakit-2.jpg

EMEKLİLER 28 MART'TAN İTİBAREN ZAMLI ÖDEME ALACAK

Milyonlarca emeklinin beklediği promosyon zammı duyurulurken ödeme tarihleri de açıklandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan açıklamasında emekliye yapılacak zamlı ödemelerin 28 Mart'tan itibaren başlayacağını bildirdi. Yani milyonlarca SSK bağ-kur memur emeklisi ve EYT emeklisi vatandaş 28 Mart gününden itibaren maaşlarını kamu bankalarına taşıyarak daha yüksek promosyon olabilecek.

KAMU BANKALARI EMEKLİ İÇİN AVANTAJLAR SUNUYOR

Emekliye promosyon zammının yanı sıra kamu bankalarında birçok avantajda var. Emekli maaşını taşıyan ve 3 yıllığına devlet bankalarından almayı tercih eden tüm emekliler düşük faizli emekli kredisi, faizsiz nakit avans, ücretsiz havale ve EFT başta olmak üzere birçok destek ödemesi alabiliyor. Devlet bankaları kapılarını emekliler için ardına kadar açarken özel bankalarda bulunmayan birçok cazip fırsatla emeklinin karşısına çıkıyor.

MAAŞ TAŞIMA BAŞVURUSU NASIL YAPILACAK?

Emekli maaşını kamu bankalarına taşımak ve yüksek promosyon almak isteyenler başvuru işlemlerini şubelerden ya da dijital bankacılık kanallarından yapabilecek nokta emekliler 7/24 online bankacılık hizmetleri aracılığıyla maaş taşıma başvurusu yapabiliyor ve anında ödeme alabiliyor. Devlet bankaları da artık daha dijital hizmet veriyor bu sayede emeklinin işi kolaylaşıyor.