Disney'in yayınlamaktan vazgeçtiği Atatürk filminden ilk fragman geldi

Aras Bulut İynemli'nin baş rolünde yer aldığı ve Disney’in yayınlamaktan vazgeçtiği Atatürk filminden ilk fragman sosyal medyada paylaşıldı. Atatürk filmi sinemalarda yayınlanacak.

Disney'in yayınlamaktan vazgeçtiği Atatürk filminden ilk fragman geldi

Disney Plus'ın büyük bütçe ayırarak çektiği ancak sonrasında yayınlamaktan vazgeçtiği Atatürk dizisi filme dönüştürülmüştü. Son dönemlerde tartışmaların odağında olan Atatürk filmi ile ilgili yeni haberler var. Sinemalarda yayınlanmasına karar verilen Atatürk filminden ilk fragman yayınlandı.

Atatürk filminden ilk fragman geldi

Başrolünde Aras Bulut iynemli'nin yer aldığı ve yönetmen koltuğunda ise Mehmet Ada Öztekin'in oturduğu Atatürk filminden ilk fragman geldi. Atatürk filminin fragmanını başrol oyuncusu Aras Bulut İynemli sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü oyuncu paylaşımına, "1881’de doğdu… İlelebet yaşayacak… En büyük kahramanımızın milletimizi ayağa kaldıran tutkusu hep bizimleydi… Biz bir film yaptık; Onun fikirlerini, duygularını hissetmeye ve anlatmaya çalıştık. Ona ve eserine layık olabilmek hepimizin en büyük gayesi oldu. O zaman da, şimdi de, gelecekte de her zaman Atatürk" notunu düştü.