Kim Milyonler Olmak İster Ahmet Talha Dağlı 1 milyonluk soruya geldi! 1 Milyonluk sorunun cevabı

ATV ekranlarında Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumuyla ekrana gelen Kim Milyoner Olmak İster’in bu akşamki yeni bölümünde yine 1 milyon TL’lik sorunun heyecanı yaşanıyor. Yarışmacı Ahmet Talha Dağlı, 1 milyon liralık soruya kadar geldi.

Kim Milyonler Olmak İster Ahmet Talha Dağlı 1 milyonluk soruya geldi! 1 Milyonluk sorunun cevabı

Kim Milyoner Olmak İster’de 1 milyon liralık soruya kadar gelme başarısı gösteren Ahmet Talha Dağlı’nın yarışmadaki son durumu ve 1 milyon liralık soru araştırılıyor. Peki, Kim Milyoner Olmak İster Ahmet Talha Dağlı 1 milyon liralık soruyu bildi mi? Ahmet Talha Dağlı kaç TL kazandı? Kim Milyoner Olmak İster 1 milyon liralık soru ve cevabı 1 Ekim 2023? İşte tüm detaylar…

1 MİLYON TL’LİK SORUYA GEÇTİ

Genç yarışmacı Ahmet Talha Dağlı, Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında 500 bin TL değerindeki soruya doğru yanıt vererek 1 milyon lira değerindeki soruya geçti. Yarışmanın geçtiğimiz hafta ekrana gelen bölümünde başarılı bir performansla 500 bin liralık soruya kadar gelen ve bu soruyu da bilen Ahmet Talha Dağlı, bugün yarışmaya devam ediyor.

5 MİLYON LİRALIK FİNAL SORUSUNU AÇTIRABİLİR

Kim Milyoner Olmak İster’in 1 Ekim 2023 Pazar (bu akşam) ekrana gelen yeni bölümünde Ahmet Talha Dağlı ile birlikte izleyicide büyük bir merak ve heyecan yaşıyor. Genç yarışmacı 1 milyon liralık soruya doğru yanıt vermesi halinde 5 milyon liralık final sorusunu açtırmayı başaracak.

İŞTE 1 MİLYON LİRALIK SORU

Kim Milyoner Olmak İster'in 1 Ekim 2023 Pazar tarihli yeni bölümünde Ahmet Talha Dağlı'nın açtırdığı 1 milyon liralık soru geldi. Soru şu şekilde:

1861-1865 arasındaki Amerikan İç Savaşı sırasında hangisi açıkça kölelik karşıtı Kuzey'i desteklemiş ve kölelik yanlısı Güney konfederasyonuna ambargo uygulamıştır?

A: Fransa

B: Osmanlı Devleti

C: Avusturya-Maceristan

D: Birleşik Krallık

CEVAP: B şıkkı Osmanlı Devleti

kim-milyoner-olmak-ister-ahmet-talha-dagli-1-milyonluk-soruya-geldi-1-milyonluk-sorunun-cevabi.jpg

AHMET TALHA DAĞLI 500 BİN TL ÖDÜLÜN SAHİBİ OLDU

500 bin TL'lik soruyu açtırarak doğru yanıtı veren ve 1 milyon liralık soruya gelerek açtıran Ahmet Talha Dağlı, milyonluk soruda yarışmadan çekilme kararı aldı ve 500 bin TL'lik ödülün sahibi oldu.