MasterChef Balıkesir’de nerede çekildi? MasterChef Balıkesir yemekleri

TV8 ekranlarında yayınlanan ve her bölümü büyük bir ilgiyle izlenen sevilen yemek yarışması MasterChef Türkiye’nin yeni bölüm tanıtımı yine herkesi ekran başına kilitledi. Sevilen program yeni bölümünde Balıkesir’e konuk oluyor.

MasterChef Balıkesir’de nerede çekildi? MasterChef Balıkesir yemekleri

Uzun yıllardır ekran macerasına devam eden ve her bölümü büyük bir ilgiyle izlenen sevilen yarışma programı MasterChef’in All Star sezonu da yine büyük ilgi görüyor. MasterChef All Star 2023’te heyecan dorukta. Sevilen yarışma programı 7 Eylül 2023 Perşembe günü Balıkesir’e konuk oluyor. Yeni bölüm için Balıkesir’de çekim gerçekleştiren programa Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz konuk oldu. Balıkesir ilinin tanıtıldığı ve kentin farklı lezzetleri ile verimli topraklarına vurgu yapıldı. İşte MasterChef All Star 2023 Balıkesir bölümü ile ilgili tüm detaylar…

MASTERCHEF YARIŞMACILARI BALIKESİR’DE

MasterChef All Star 2023’ün yeni bölümleri büyük bir ilgiyle takip edilirken sevilen programın bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümü de merakla bekleniyor. MasterChef yarışmacıları Balıkesir’de. Verimli toprakları ve farklı lezzetleriyle Balıkesir ilinin tanıtıldığı fragman izleyiciyi heyecanlandırdı. MasterChef yarışmacıları bu akşam Balıkesir ürünleri ile yarışacak.

masterchef-balikesir-de-nerede-cekildi-masterchef-balikesir-yemekleri.jpg

masterchef-balikesir-de-nerede-cekildi-masterchef-balikesir-yemekleri-001.jpg

KIRMIZI VE MAVİ TAKIM ARASINDA BÜYÜK YARIŞ

Kırmız ve Mavi takımdan oluşan MasterChef All Star yarışmacılarının kıyasıya rekabeti devam ediyor. Kırmızı ve Mavi takım bu akşam Balıkesir’in ürünleriyle yarışacak. MasterChef’in ziyaret gerçekleştirdiği kentin her detayı en güzel şekilde ekrana yansıtılırken Balıkesir ilinin muhteşem güzellikleri de tanıtıldı. Programa Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz da katıldı ve şehrin güzelliklerinden, verimli topraklarından, zeytin ve zeytinyağı gibi çeşitli ürünlerinden bahsetti. Çekimleri Balıkesir’de Ahmet Edip Uğur Gençlik, Kültür ve Aktivite Merkezi (Çamlık) gerçekleştiren MasterChef All Star 2023 bu akşam yepyeni bölümüyle saat 20.00’de TV8’de.

masterchef-balikesir-de-nerede-cekildi-masterchef-balikesir-yemekleri-002.jpg