Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı’dan ilk paylaşım geldi

Vuslat Doğan Sabancı ve Ali Sabancı çifti Yunanistan'da kaza geçirmişti. kazanın ardından Vuslat Doğan Sabancı’dan ilk paylaşım geldi.

Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı’dan ilk paylaşım geldi

Vuslat Doğan Sabancı ve Ali Sabancı çifti Yunanistan'da tatil yaptıkları sırada tekne kazası geçirmişti. ağır yaralanan çift hemen İstanbul'a getirilmiş ve tedavi altına alınmıştı. kazadan aylar sonra ruhsat Doğan Sabancı sosyal medya hesabından ilk kez paylaşım yaptı. duygusal bir paylaşım yapan Vuslat Doğan Sabancı’ya geçmiş olsun mesajları yağdı.

Vuslat Doğan Sabancı, Yunanistan'da geçirdiği deniz kazasının ardından ilk kez Instagram hesabından duygusal bir paylaşım yaparak takipçilerine seslendi. İşte Vuslat Doğan Sabancı'nın paylaşımı:

"Bir kaç hafta evvel bir heykelin tepesinde bir salyangoz gördüm. Salyangoz sanki bana uzun bir mektup yazıyordu. Mektubunda şunu söylediğini duydum: 'Yavaşlayabildiğin bir hayatı bütün duyularınla dinleyebildiğin sürece her gün daha ileri gidebilirsin. Hatta zamandan bağımsız bir şekilde."

Bu paylaşımın ardından Vuslat Doğan Sabancı'ya geçmiş olsun dilekleri ve destek mesajları geldi. Kazanın ardından tedavi sürecine devam eden iş insanının bu paylaşımı, takipçileri tarafından olumlu karşılandı.