Dilan Polat olayı sonrası sıra o fenomene geldi

Dilan Polat'ın tutuklanarak cezaevine girmesi sonrası fenomenler mercek altında. Avukat Feyza Altun'un gündeminde olan o fenomeni de korku sardı.

Dilan Polat olayı sonrası sıra o fenomene geldi

Son günlerde gündemden düşmeyen Dilan Polat olayları sonrasında başka bir fenomenin de korku yaşadığı görülüyor. Sosyal medya fenomeni, Instagram hesabındaki bazı görüntüleri silerek dikkatleri üzerine çekti. Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlarından tutuklanmalarının ardından, diğer sosyal medya fenomenlerine yönelik ilgi arttı.

Dilan Polat olayları sırasında avukat Feyza Altun, başka bir fenomen çift olan Özlem Öz ve Tayyar Öz hakkında iddialarda bulundu. Bu iddiaların gündeme gelmesiyle birlikte Show TV tarafından konuya dikkat çekildi.

Avukat Feyza Altun'un açıklamalarına göre, Dr. Tayyar Öz'ün farklı tedavi yöntemleri ve ürünleri ile ilgili çeşitli iddiaları vardı. Bu iddiaların yanı sıra Özlem Öz, güneş kremi olarak satılan bir ürünün barkodunu okuttuğunda farklı bir ürün çıktığını belirtti.

Bu iddiaların ardından Özlem Öz, sosyal medya hesaplarındaki profilinde değişiklikler yapmaya başladı. Bazı fotoğrafları kaldırarak ürün tanıtımlarını azalttı. Özlem Öz'ün sosyal medya profilini düzenlemesi, bu olayların dikkat çekmesine ve gündem olmasına neden oldu.