Dilan Polat ve Sıla Doğu cezaevini de karıştırdı

Geçtiğimiz günlerde tutuklanan Dilan Polat ve Sıla Doğu Silivri Cezaevi'ne konmuştu. İki kardeşin cezaevinde kavga çıkardığı iddia edildi.

Dilan Polat ve Sıla Doğu cezaevini de karıştırdı

Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu geçtiğimiz günlerde tutuklanarak Silivri'de örgüt suçlularının kaldığı 9 numaralı yüksek güvenlikli cezaevine konulmuştu. 30 kişilik koğuşta kalan Dilan Polat ve kardeşinin cezaevinde kavga çıkardığı iddia edildi. Havalandırmada diğer mahkumların Sosyetik Hırsızlar gelmiş demesi üzerine Sıla Doğu dayanamayarak kavga etti.

DİLAN POLAT TEK KİŞİLİK HÜCREYE GEÇMEK İSTEDİ

İddiaya göre Dilan Polat cezaevinde 30 kişilik koğuşta kalmak istemedi ve tek kişilik hücreye geçmek istedi. Ancak Dilan Polat'ın bu talebi cezaevi yönetimi tarafından kabul edilmedi. Bunun üzerine Dilan Polat 30 kişilik koğuşta kalmaya devam ediyor.

SOSYETİK HUZURSUZLAR GELMİŞ DEYİNCE KAVGA ÇIKTI

Dilan Polat ve Sıla Doğu ile ilgili diğer bir iddia ise cezaevinde kavga çıkardıkları yönünde. İddiaya göre havalandırmada diğer mahkumların Sosyetik Hırsızlar da gelmiş demesi üzerine Sıla Doğu dayanamadı ve kavga çıkardı. Araya gardiyanların girmesi ile kavga ayrıldı.