SON DAKİKA| Dilan Polat ve Engin Polat'a bir şok daha! Avukatları Enes Çetinkaya gözaltına alındı

Dilan Polat ve Engin Polat olayı son durum Tüm Türkiye'nin gündeminde. Sıcak bir gelişme daha yaşandı. Dilan Polat'ın avukatı Enes Çetinkaya gözaltına alındı.

SON DAKİKA| Dilan Polat ve Engin Polat'a bir şok daha! Avukatları Enes Çetinkaya gözaltına alındı

Dilan Polat olayı son durum Türkiye'de merak konusu olmaya devam ediyor. Kara para aklama ve vergi kaçırma iddialarıyla gözaltına alınan Dilan Polat ile ilgili yeni gelişmeler var. Son dakika haberine göre Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin avukatları Haydar Enes Çetinkaya'da gözaltına alındı.

GÖZALTI SAYISI ARTIYOR

Dilan Polat ve Engin Polat çifti uzun süredir Türkiye'nin gündeminde kalmaya devam ediyor. Haklarında kara para aklama ve vergi kaçırma iddiaları bulunan çift önceki gece gözaltına alınmıştı. Savcılık 30 kişi hakkında gözaltı kararı verirken gözaltı sayısı her geçen dakika artıyor. Gelen son haberlere göre Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin avukatları Haydar Enes Çetinkaya'da gözaltına alındı.

EN SON DİLAN POLAT VE ENGİN POLAT'IN İFADESİ ALINACAK

Diğer yandan yeni gelen bilgiler de var. Dilan Polat ve Engin Polat emniyette bir süre daha kalacak gibi görünüyor. Son gelişmelere göre tüm ifadeler tamamlandıktan sonra en son Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin ifadesi alınacak. Ayrıca avukatlara göre Engin Polat tutuklanabilir. Dilan Polat'ın ise çocuk durumu nedeniyle adli kontrol şartı ile serbest bırakılacağı düşünülüyor.