SON DAKİKA! Dilan Polat ve Engin Polat'ın iş yerlerinde arama yapılıyor

Son dakika haberi… günlerde haklarında para para aklıma ve vergi kaçırma iddiaları olan Dilan Polat ve Engin Polat'ın iş yerlerinde mali polis tarafından arama yapılıyor.

SON DAKİKA! Dilan Polat ve Engin Polat'ın iş yerlerinde arama yapılıyor

Dilan Polat ve Engin Polat çifti hakkında son günlerde Kara Para aklama ve vergi kaçırma iddiaları gündemden düşmüyordu. Çiftle ilgili vahim iddialar sonrasında MASAK tarafından açıklanan raporda ortaya çıkmıştı. Çiftin iş yerlerinde çok sayıda şüpheli işlem tespit edilirken Bugün yeni bir son dakika gelişmesi yaşandı.

MALİ POLİS 15 İŞ YERİNDE ARAMA YAPIYOR

Gelen son dakika haberine göre Cumhuriyet Savcılığı talimatı üzerine harekete geçen mali polis ekipleri Sabah saatlerinde Dilan Polat ve Engin Polat'ın iş yerlerine baskın düzenledi. Dilan Polat rengin Polat'a ait olduğu öğrenilen 15 ayrı iş yerinde polis ekipleri tarafından eş zamanlı arama başlatıldı.

Geçtiğimiz günlerde Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Dilan Polat ve Engin Polat'a yurt dışı çıkış yasağı da getirilmişti. Şu an için çiftle ilgili herhangi bir yakalama kararı ya da gözaltı kararı alınmadığı da gelen bilgiler arasında yer aldı.