Survivor Turabi'den Haber Var: Ölüm Dileği Şaşkına Çevirdi

Survivor'da daha önceki defa şampiyon olan ancak bu yıl katıldığı Survivor 2024 All Star'ı sağlık sorunları nedeniyle yarıda bırakmak zorunda kalan Turabi Çamkıran'dan haber var.

Survivor Turabi'den Haber Var: Ölüm Dileği Şaşkına Çevirdi

Survivor All Star’dan sağlık sebepleri nedeniyle ayrılan Turabi, Türkiye'ye döner dönmez yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı. Turabi'nin sağlık durumu ile ilgili haberlerde sık sık merak konusu olmuştu. Daha önce iki kez Survivor şampiyonluğu yaşayan ancak bu yıl Survivor'ı yarıda bırakmak zorunda kalan Turabi’den haber geldi.

ENFEKSİYON NEDENİYLE YOĞUN BAKIMDA TEDAVİ GÖRDÜ

Survivor All Star'dan Kendi isteğiyle çekilen Turabi Çamkıran Türkiye'ye döner dönmez enfeksiyon nedeniyle hastaneye yattı. Üstelik Turabi'nin yoğun bakıma alınması sevenlerini telaşlandırdı. Ağır enfeksiyon kaptığını ve bu sebeple yoğun bakımda tedavi gördüğünü belirten Turabi Çamkıran ciğerlerinin iflas etmek üzereyken tedaviye alındığını dile getirdi.

TURABİ'DEN SAĞLIK DURUMU HAKKINDA YENİ AÇIKLAMA

Survivor Turabi Bugün de sağlık durumu hakkında yeni bir açıklama yaptı. “Bazılarınıza kötü haberim var” diyerek söze başlayan Turabi, sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi. Hastaneden taburcu olduğunu belirten Survivor şampiyonu Bugün de ölmedim diyerek müjdeyi duyurdu. Yeni şampiyonluk hedefleri olduğunu belirten Turabi ölüm dileği ile de şaşkına çevirdi. Turabi yaptığı açıklamanın devamında “Allah bir gün realty TV Show'da yarışırken ölmeyi nasip eder inşallah” ifadelerini kullandı.