Tayyargilin şirketine atanan kayyum not bırakıp intihar etti

Tayyar ve Özlem Öz çiftinin şirketlerine atanan kayyum, arkasında not bırakarak intihar etti. Kayyum Bünyamin Ergün’ün notta "çok fazla kötülük var, kimsenin kabahati yok" yazdığı öğrenildi.

Tayyargilin şirketine atanan kayyum not bırakıp intihar etti

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın kara para aklama iddiasıyla tutuklanmasının ardından birçok Fenomen hakkında soruşturma başlatılmıştı. Tayyar Öz ve Özlem Öz çifti hakkında da 5 ayrı soruşturma yürütülüyordu. Bu sebeple çiftin şirketlerine Kayyum atandı. Ancak kayyumdan kötü haber geldi. Özlem Öz ve Tayyar Öz çiftinin şirketine kayyum olarak atanan Bünyamin Ergün arkasında not bırakarak intihar etti.

ŞİRKETE ATANAN KAYYUM İNTİHAR ETTİ

Lüks hayatları ile sık sık gündeme gelen ve haklarında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılan Tayyar Öz ve eşi Özlem Öz’ün mal varlıklarına el konmuş şirketlerine de Kayyum atanmıştı. Show TV'de yayınlanan habere göre, Kayyum Bünyamin Ergün arkasında bir not bırakarak intihar etti.

İstanbul Başakşehir'de bulunan evinde intihar eden Kayyum yazdığı notta ise “Çok fazla kötülük var, kimsenin kabahati yok. Ne yaptıysam kendime yaptım" ifadelerini kullandı. Bünyamin Ergün’ün 9. Kattan atlayarak canına kıydığı öğrenildi.