TRT’den final kararı geldi! O dizi bu akşam veda ediyor

TRT'den 2 dizi için final kararı geldi. Ya da ekranlarını süsleyen diziler bir bir ekrana veda ediyor.

TRT’den final kararı geldi! O dizi bu akşam veda ediyor

TRT 1 ekranlarında Yaz aylarının sevilen dizileri bir bir dökülmeye başladı. TRT, 2 dizi için birden final kararı aldı. Oyuncu kadroları güçlü olan ve sevilen dizilerin Vedası izleyicileri de bir hayli üzecek gibi görünüyor.

TRT 1 ekranlarında Yaz aylarının başında yayınlanmaya başlayan bazı diziler ne yazık ki yeni sezonun başlaması ile birlikte reytinglere yenik düştü. TRT’de çok sevilen iki dizi ekrana veda etmeye hazırlanıyor. Az önce açıklama geldi. Dizilerden biri bu akşam veda edecek diğerinin ise final tarihi belli.

HAYATIMIN NEŞESİ BU AKŞAM VEDA EDİYOR

TRT 1 ekranlarında sevilen dizilerden olan hayatımın neşesi bu akşam final bölümü ile ekrana gelecek. Şebnem Bozoklu gibi güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çeken hayatımın neşesi için final kararı geçtiğimiz haftalarda alınmıştı. Dizinin final bölümünün bu akşam yayınlanacağı açıklandı.

BENİM GÜZEL AİLEMDE VEDA EDECEK

Diğer yandan Erdal Özyağcılar, Onur Buldu, Ufuk Özkan, Melis Babadağ gibi ünlü isimlerin rol aldığı aile dizisi olan benim güzel ailem de final kararı alınan yapımlar arasında. Dizinin fişi çekildi kısa süre içerisinde final tarihi de açıklanacak.