Skoda Kamiq Fiyatlarında Fırsat: Geçen Yılın Yeni Modeli Bu Sene İndirimde!

Skoda Kamiq, 2023 model araçlarının stoklarını ortadan kaldırmak için güzel bir kampanya başlattı. Araçlar Şubat ayında uygun fiyata satılıyor. Güncel fiyat listesi haberimizde.

Skoda Kamiq Fiyatlarında Fırsat: Geçen Yılın Yeni Modeli Bu Sene İndirimde!

Skoda Kamiq'in güncel fiyat listesiyle ilgili detaylar verildi. Otomobille ilgili soru işaretleri de ortadan kalkıyor. Şubat ayında bu modele en az ne kadar ödeme yapacaksınız? Başlangıç fiyatı da belli oldu.

Şubat ayında Skoda'dan kaçırılmayacak fırsat! Bütçe dostu sıfır SUV kampanyasıyla Skoda KAMIQ modelleri, 1.349.900 TL'den başlayan fiyatlar ve avantajlı ödeme seçenekleriyle sizleri bekliyor. Yüksek performans, geniş iç hacim ve şık tasarımın adresi Skoda, hayalinizdeki SUV modeline sahip olma şansını sunuyor. Şubat ayı, Skoda severler için heyecan verici fırsatlarla dolu! Skoda, bütçe dostu sıfır SUV kampanyasıyla otomobil piyasasında fırtınalar estiriyor. Yüksek performans, geniş iç hacim ve şık tasarımı bir araya getiren Skoda SUV modelleri, özel indirimlerle otomobil tutkunlarını bekliyor. Bu benzersiz kampanya, cazip fiyat avantajları ve esnek ödeme seçenekleri sunarak herkesin hayalindeki SUV modeline kavuşmasını sağlıyor.

Skoda'nın güçlü motor seçenekleri, ferah bagaj hacmi ve konforlu iç mekanlarıyla öne çıkan SUV modelleri, sadece görünüşleriyle değil, aynı zamanda güvenlik donanımları ve teknolojik özellikleriyle de dikkat çekiyor. Şubat ayı boyunca geçerli olan bu kampanya, Skoda'nın prestijli SUV modellerine uygun fiyatlarla sahip olma şansı sunuyor.

SKODA KAMİQ SUV Ocak Ayı Fiyat Listesi:

  • Elite 1.0 TSI 110 PS DSG: 1.349.900 TL
  • Elite 1.5 TSI ACT 150 PS DSG: 1.449.900 TL
  • Premium 1.0 TSI 110 PS DSG: 1.527.400 TL
  • Premium 1.5 TSI ACT 150 PS DSG: 1.627.400 TL

Her bir model, 2023 model yılına ait olup, sunduğu farklı motor seçenekleri ve donanım paketleriyle her türlü ihtiyaca ve bütçeye hitap ediyor. Skoda'nın bütçe dostu sıfır SUV kampanyası, uygun fiyatlar ve avantajlı ödeme seçenekleriyle, aradığınız SUV modelini satın almanın tam zamanı!